haha


nya blogg.

nu har min blogg flyttats, till en annan plattform eller vad det nu va? .. but i dont like it. och det, bara för att dom har tagit bort kontakter. det sög. men annars är det säkert bättre. vad vet jag? ..

jag säger då bara, juni och början på juli är fullpackad. ojoj .. planering planering.
och liga borde ju komma till sverige snart?! =)

jag har verkligen blivit usel på att blogga. eller jag har ju aldrig varit "bra" på det, men jag hade något att skriva om och jag hade ork att bry mig. nu bloggar jag typ aldrig. men kul att du börjat blogga mer sandra. =)

nej nu måste jag göra mig klar och dra till jobbet. så kanske jag slipper stressa dit en dag iaf .. ut och njur i finvädret med er nu. ni som kan! en annan ska ju vara innomhus hela dagen typ. hej på er!

årets första bikinirand.

jag älskar det här vädret! sol och härligt! var hemma hos mamma och pappa och solade ett par timmar, och jag fick färg! dock en skitful rand efter bikinin, men skitsamma. då syns det att jag varit i solen iaf. :D

nej nu ska jag nog ta och njuta vidare av solen. snart iaf ..

P&L!

jag har ju glömt att berätta ..

P&L-biljetterna är beställda! :D så då skä man på det också. synd bara att jag jobbar natt tors-fred, då missar jag jazon mraz eller hur han nu stavas. det var han jag HELST ville se av alla banden! typiskt.

helgen med frida

då har helgen varit. måste säga att det har varit en trevlig helg med frida på besök. :)

fredagen blev det shopping, en lyckad sådan också måste jag säga. =) för både mig och frida. maria var också med och gjorde oss sällskap. så köpte jag och magnus en ny diskmaskin också. eftersom den gamla gick sönder. kvällen blev sen lugn och skön framför tv'n med frukt och loka.

lördagen åt jag och frida thaimat hemma hos mamma och pappa och sen party på kvällen med några till. =)

och söndagen blev en riktig slappdag.

frida is in town. =)

då är frida här nu. =) magnus moster alltså .. skojsigt värre. så nu blir det en vända på kupolen. maria gör oss också sällskap. sen imorgon blir det PARTY PARTY! =) antingen så blir vi på S2 eller i falun och härjar. men det får visa sig imorgon vilket utav det de blir.

nej jag har inte tid med bloggen nu egentligen. så jag ska vara tråkig och osocial här. som vanligt med andra ord.

massmyrmord.

gosh, jag får inte gå och sova än på ett tag ändå. vi ska döda myror!


UPDATE.
vi fick sova tillslut. i en husvagn. och guuuu så skönt det var att sova ett tag.

update.

jag är trött. näst intill dödstrött. men snart så får jag äntligen gå och lägga mig, efter en natts jobbande, ont i foten och ont i magen. magnus har också jobbat natt, så fick man ett litet sms där det stog att han ville ha lkyftpotatis då han kom hem, stackarn var jättehungrig. eller ja är, han har ju inte ätit eller kommit hem än. men sån supergullig flickvän så stannar man uppe lite extra och gör iordning det åt han.

förresten, resan till mohed och 30årskalaset .. jag kan ju tala om att det inte var nå campingväder direkt. snö och iskallt, men festen var roligt. fast jag fick stappla hem i lagomt höga klackan, en liten klänning och (som tur var tog jag) ribbade strumpbyxor. men vinet och doodleysen (stavas hur?) hade gjort sitt, så jag slapp mkt av kylan. d:

nu ihelgen då , jo då kommer magnus moster på besök. :) så då blir det väl kupolen en sväng som hon ville sen lite party på lördag. det blir skoj!

nej, nu ska jag invänta magnus och sedan blir det godnatt!
hoj.


hej pepparkaka.

haha läste igenom mitt förra inlägg. det såg ut som att jag skulle äta maria! :D haha. alltså att hon är i turkiet (och blir brun) och sen skrev jag att jag var hungrig och "hej pepparkaka". jag menade då att jag skulle ta en pepparkaka, en riktig pepparkaka då, och äta upp. d;

två flummiga inlägg, men det gör inget. i dont care.

16 maj och snö!

sitter uppe i färila nu, passerar bara här idag. ska vidare till mohed (?) alldeles strax. väntar på magnus bror och hans tjej. vad vi ska göra där? jo vi ska campa och gå på 30års kalas. (:

men när vi började komma upp hit mot skogarna ser jag SNÖ!? det var väl inte riktigt vad jag hade tänkt mig nu ihelgen. fy helvetes jävla skitsnö! det är ju för fan maj. sommaren är ju på väg. eller? just nu ser det då mörkt ut. eller ja, ljust eftersom det är helt vitt på backen men ändå. d; det bror ju på hur man ser det. 


förresten, maria, hoppas ni har mysigt och kul i turkiet. förmodligen så läser du inte det här förrens du kommer hem, du ligger väl och glassar på någon strand eller så. men jag lovar, jag är inte avensjuk. vi har ju snö!

jag är ashungrig så, hej pepparkaka!

här är vi snälla. NOT!

innan du läser det här så ska jag berätta att pesig = mesig.
någon korkad grej vi håller på med i familjen bara.

brorsan kommer hem och har precis varit hos frisören ..

brorsan: men ligger håret såhär så jag ser pesig ut.
jag: ja, du ser lite pesig ut.
brorsans kompis: ja, och så har du mittbena. lägg det åt sidan.

i min familj, där är vi snälla mot varandra.


älskade älskade värme.

det är såå härligt väder ute och jag vill gå ut. men jag vet inte vad jag ska göra ute heller? trökigt och sitta ute på altanen själv och glo? nej .. så ska jag till jobbet snart också. det kände jag verkligen inte för!

nej jag vill sitta ute någonstans med lite folk, dricka någon cider och bara ha det kul. men icke. så var jag bjuden på fest imorgon också. jag som så gärna vill gå!! men återigen, jobb som kallar. fan.

men det är då skönt att värmen har kommit. =) hoppas den håller i sig till min frivecka bara ..

gainomax ,

ni vet dom där reklamerna för gainomax .. där dom säger att man ska sluta äta apornas mat. nu har dom fan gått över gränsen! jag gillade den där en liten apa pratade lite sådär gulligt. men den här, usch. jag blir ju rädd! såg den alldeles nyss på tv för första gången, och jag sover själv inatt. taskigt gainomax, taskigt! 




den skrämmer mig faktiskt.

facesuuck?

du vet när man fått något från någon på facebook .. så står det ibland typ " få reda på vad denochden har skrivit om dig " eller typ " se på vilken plats du ligger på ", kan ju i princip stå vad som hellst. så blir man ju offcourse nyfiken. man vill väl veta vad folk tycker och tänker om en? så man klickar vidare för att " få se ". och då kommer det där jävla förfrågningarna man ska göra till si och så många personer. sånt orkar jag bara inte med.

jag är inget fan av facebook.

grytbitar kan göra en glad.

att öppna påsen med kött i och få se att köttet redan är uppskuret i grytbitar, det är lycka det!
nog för att det stog grytbitar på påsen .. men det hör inte hit.
nu blir det iaf chiligryta med ris, för er som vill veta. d;

förresten så håller vi på att så gräs. det ni!

saltvatten i näsan, medvetet.

jag har nyss dragit upp vatten med salt i i näsan. det är inte så skönt. men så går det då man är beroende av nässpray och den är slut.

men inte fan blev det nå bättre.

RSS 2.0