natti.

har varit vaken i 4,5 timmar. tänkte göra ett försök att sova nu .. vill ju inte göra som idag; sova bort hela fucking dagen imorgon. god natt hoppas jag!

onödigt vetande.

guu så seg man blir då man sovit såhär länge .. skulle ju gått till kupolen och köpa blommor och nagellack. det stänger om två timmar. orkar man verkligen gå dit? .. tvivlar. får nog ta det imorgon.

igår var jag ju hem till mami och skulle sy kuddfodral. det blev ETT. symaskinsjäkeln funka ju inte. det bara krånglade och mami är sjuk så hon orkade inte kliva upp ur soffan och hjälpa mig. det är ju förståligt. så jag får fixa dom där kuddarna ihelgen.

god morgon!

fyfan, idag har man lite ångest. JAG VAKNADE NU! och klockan är TIO I SEX på kvällen! fyfan. jag såg inte ens skymten av den här dagen. bläääää.

som ni nu förstår, en gång för alla; inget gävle för mig idag inte.

tantvarning?

jag satt och tänkte på en sak .. jag har börjat tycka det är roande och sitta och lyssna på radiopratare. men absolut inte vilka som hellst. typ rix fm & vakna med the voice. är det här ett tecken på att man börjar komma upp i åldern eller är det fullt normalt?

image121

beslutsångest.

jag är så grymt sugen på att åka till gävle imorgon. bara över dagen sådär. skulle vara så kul! så var det ju ett tag sen jag träffade emelie också. men jag kanske hinner sova en fyra timmar här på jobbet. eller snarare 3,5. d: vi är ju klara och finns inget mer att göra .. så då hinner jag ju sova lite, men då är de det där med samvetet om pengar. och ett samvete har jag. lite FÖR STORT samvete också många ggr. men när det gäller pengar .. då sätter viljan sina spår också. shoppa är kul! :D haha, nu låter det som att jag har värsta ekonomiska problemen här, men så är verkligen inte fallet. undra om jag ska ringa pappa imorgon och fråga om jag får låna deras bil och åka ändå. OM jag nu vaknar i skaplig tid vill säga. än en gång; tåls att fundera på ..

en sak är då klart, jag hatar beslutsångest!

min ko! + köket.

här är min söta ko, i form av en kruka. jag bara älskar den! :D änt den söt så säg.

image118

passar väl på att visa köket då, nu efter att julen är borta. MEN VARFÖR SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT FÅ FRAM DET FINA PÅ EN BILD DÅ MAN VISAR ETT RUM?!


jag har väldigt höga buskar utanför mitt fönster. men med lite snö på grenarna är det mysigt. =)

ingen gävle-tripp.

det blev inge gävle imorgon .. =( för vi ska gå ut och jobba vanlig tid inatt och då slutar inte jag förrens 6.15 imorgon bitti och då kommer jag sova in på dagen och då blir det för sent för att åka. det var tråkigt tyckte jag!

det får bli till att sy kuddfodral idag ist då.

gävle eller inte?

vilken beslutsångest jag har. min kära vän emelie bad mig komma till gävle och shoppa med henne. jag vill, jag vill, jag vill! vem fan säger nej till en shopping? :) men samtidigt .. mitt samvete håller inte med. mitt samvete vill att jag stannar hemma och spar pengar, till en ny soffa kanske? pappa vill också att jag ska vara hemma för det skulle tydligen bli ett jäkla snöoväder. men tar jag tåget dit så gör det inte så mkt, bara inte tåget blir stående. men jag vill ha bilen med, vill på ikea och köpa ny matta. och då är det lättare att ha bilen. vem vill liksom springa runt med en matta på stan då man kollar i affärer? not mee. detta tåls att funderas på. ska nog sova på saken. snart ..

förresten, idag åkte nya gardinerna upp. det blev bra. får se om jag slänger upp nå bilder imorgon. det blev nytt i vardagsrummet och i köket. måste ju även visa min ko! :D vad jag menar för ko får ni allt se imorgon någongång. d; den är iaf jättesöt och sevärd.

beställt och klart.

jag kunde inte hålla mig. så snart kommer det att trilla ner ett par hjärtformade bamboo-örhänger i min brevlåda. även de andra, vanliga runda, bamboo-örhängerna och armbandet jag beställde för ngn dag sen. :D wihoo!

naglar och lack.

snyggt gjort på dessa naglar. skulle vara kul om man vore så duktig. =)

image117

för övrigt så känner jag för att köpa hem massa nagellack. i olika sortes färger. bara för rolighetens skull. kul att variera.

ta hand om sjukling.

nu bär det snart av hemmåt, hemmåt mot sängen. :) men först då jag kommer hem ska jag kurera min pojkvän som blivit sjuk. =/ så jag ska hem och koka tea åt han tills han kommer hem efter att också ha jobbat natt. sen ska vi krypa ner i sängen och sooova. =) ska bli skönt! fick ju även sova en timme här, men snart blir det fler. d;


mina tankar 2.42

at work. fryser. börjar bli lite småtrött. tycker inte om höga andningar. önskar de två sista vagnarna kommer in snart så kanske man hinner lägga sig en sväng. kanske somna bort från just höga andningar och kyla. ja tack!

gardininköp med sister.

detta får bli en snabb liten update. har lite bråttom. har varit en fullspäckad dag. sov till två (jobbar ju natt) men det var ändå tidigare mot vad jag brukar kunna ta mig upp. sen hela dagen har jag varit med storesyrran. :) vart runt och köpt lite gardiner och donat. så snart är julen borta här. men lä iväg imorgon igen och inhandla det sista och sen sy kuddfodral till kuddarna jag har på soffan. det blir nog bra tillslut. men jag vill dona och pyssla nu! önskar jag hade mer tid ..

nej, nu måste jag börja med maten. yes i know, nästan klockan 21 på kvällen.

jag kan inte klockan! tydligen.

haha vet ni vad? jag är redan på jobbet och jag börjar inte förrens sju! när jag kom in i omklädningsrummet på jobbet såg jag på klockan att den bara var kvart i sex. så jag lära till och med ringa hem till mamma och fråga hur mkt klockan egenligen var. och det va som jag misstänkte, jag är en timme för tidig! haha. aja, får väl en extra timme idag då, om jag inte går hem en timme tidigare om vi hinner bli klara. d:

ibland så lyckas man!

julen är kvar.

just ja. julen är kvar! har fortfarande inte städat bort den. det börjar lixom bli dax nu. granen är åtmindtonde borta. jag var sen med att få in julen i lägenheten, men senare med att få ut den. så nu ska jag ta med mamma någondag till någon tygaffär, för hon ska få äran att sy dom åt mig. :) min älskade mamma. ♥

_______________

UPPDATERING. jag var tydligen lite otydlig i detta inlägg. jag menade då att mamma skulle få äran att sy mina gardiner. (:

400 cannabisplantor.

omg. 400 cannabisplantor har hittats. på ett och samma ställe. fyfan, tänkt vad mkt pengar det där är. men kom inte och tro att jag är för knark nu, för det är jag inte. tyckte bara att det var sjukt många plantor. eller vad säger ni?

image116

bamboo hjärtformade ..

börjar bli riktigt sugen på att även beställa dessa bamboo-örhängen som hjärtformade .. har inte riktigt bestämt mig ännu. men dom är riktigt söta tycker jag.

image115

bild: cocoo.se

en vanlig söndag.

om gårdagen .. det var trevligt. johanna följde ju också med. :) meeeen guuu så brun hon var! :O hon har alltså varit i thailand i två månader. så henne hade man inte heller träffat på ett bra tag.

redan ikväll början nya veckan för mig. normalt böjar den på måndagar för många. men min helg tar slut kl 19.oo ikväll, för då ska jag vara på jobbet. men skönt att det är nattvecka nu. :)

HJÄLP SÖKES!?

snälla, vet du som läser detta hur man betalar in till cocoo.se genom att överföra pengar till dom? måste man inte ha ett cleringnummer eller vad det heter? :S hoppas du vet svaret .. annars får jag helt enkelt ringa dom på måndag och be om hjälp, såg att man kunde göra det.

bakfickan.

ska snart iväg och träffa kim. :) det var ett bra jäkla tag sen. så det ska bli kul. ska in på bakfickan och ta ngn öl, men för min del blir det väldigt lugnt. tänkte inte sluta i fylla. ska jobba natt imorgon, och för andra delen så orkar jag inte vara i fylla. d: tuff vecka har det varit. men iaf, maria ska också med ikväll, skojskoj. :) väntar nu bara på att både kim och maria ska ringa och sen beger jag mig till stan.

förlåt emelie att jag inte kom upp nu ihelgen, på DIN fest och allt. men jag orkade helt enkelt inte lämna underbara borlänge. men jag kommer upp någon annan gång ist. hoppas ni får kul ikväll, har svårt att tro annat! (:

en reklam jag gillar!

haha, så söt reklam! inte för att jag tycker om räkost, men däremot då ungen dansar. =)



mina rosa nya skor.

äsch jag visar väl då.

här är då mina skorna jag pratade om;

image109



och här kommer resten;

image113



det blev alltså också ett par grå benvärmare med gulliga snören bak, en t-shirt/kjol-klänning båda från gina tricot. köpte även ett bälte från jc för att ha det på jobbet för att hålla upp byxorna + ha kniven någonstans där jag lätt kommer åt den. d:

bamboo + ett armband

wihoo nu har jag beställt mina efterlängtade bamboo-örhängen! köpte även ett armband. d:



köpställe: cocoo.se


har även varit på kupolen en sväng idag och shoppat lite. tänkte om jag skulle visa bilder. men har inte bestämt mig om jag orkar eller inte. men är iallafall supernöjd med shoppingen, fast det inte var så jättemkt jag köpte. but i just love my new shoes!

mystisk man på bk.

igår på burger king stötte jag på en mystisk man i 40årsåldern.

mystiske mannen till oss: står ni i kön LIKSOM?

- öööh nej? .. liksom?

mystiske mannen och tjejen i kassan pratar

tjejen: hej!
mystiske mannen mannen: hej. har du någon hamburgare klar?
tjejen: nej, ingen hamburgare är klar.
mystiske mannen: nehe. vilken går fortast att göra da?
tjejen: eeh .. ? det går väl ungefär lika.

- vadå fortast? ta den hamburgaren som ser godast ut for fuck sake! konstiga man, beställ och var nöjd!

bint nå av nå ..

det där jag skrev om förut .. vi bokade, va dit, ville ha, blev inget. kanske senare ..

det första gick igenom.

detta kommer bli ett fummligt inlägg. men det här är bara för mig själv,  jag vill egentligen skriva ut det jag har att säga. men väntar med att berätta/säga ngt .. utifall att det inte blir av.

men det gick igenom iaf. så då är det till att boka så man får se och sen får helt enkelt framtiden visa resten. spännande måste jag säga. :) spännande.

god morgon.

ny vecka, nya äckligt jobbiga morgonar att gå upp. vill sova. är så trött. det är nog många av er som inte ens börjat funderat på att kliva upp än. lyllos er ..

flamman och dansinstruktör.

jag mår bra idag. :) fast jag drack igår, men å andra sidan så har jag inge större problem med bakfyllan. det är nice.

utgången igår var okej. tyvärr så var vi på flamman, men det var vi på grund utav att dom vi visste skulle gå ut skulle gå dit. och sen var det gratis inträde, det var ju sista helgen innan lön så ..

jag känner mig även lite hedrad måste jag säga. igår fick jag upp en tjej (en kompis kompis) på dansgolvet och hon var NYKTER. hon hade aldrig dansat förut för att hon inte vågade, inte ens då hon var full. men jag, amanda, var den enda som fått henne och dansat och hon tyckte det var kul. så igår fick jag leka lite dansinstruktör, det var roligt! :)


   
  


supersnygga bilder. i know.


party party!

nu har jag och sääändy brakar fest! grannarna kommer väl snart och knackar på dörren och ber oss dra åt helvete eller något .. en ruta är krossad, tv'n ligger på golvet i bitar, projektorn är sönderslagen och jag har blivit av med massor av fina smycken. magnus kommer inte bli glad då han kommer hem. lägenheten ser ut som ett helvete och ja, minst 30 pers är här.

okej, din overdriver! tillbaka till den ljuva verkligheten. :) så livat är det verkligen inte, som tur är. jag och sandra sitter här och dricker lite ensamma. myskväll före krogen. lite för lugnt kanske, men jag klagar inte. :) ses i dimman!

jag kommer att få igen!

scary, jag sprang och slängde ett glas kallvatten över magnus då han stod i duschen. och då menar jag kallvatten, det var cold as ice. haha, det var INTE populärt och jag kommer en vacker dag att få igen, REJÄLT! (: i think its war ..

image99

GRATTIS SANDRA!

fick reda på att sandra, min kära kusin klarat av sitt körkort. OCH INTE HAR HON SAGT NGT!? dåligt dåligt. d:

MEN GRATTIS SANDRA! (:


(och här tänkte jag då sätta in ett asfult kort på na, men hade inget. tyvärr.)

dumma tankar.

vafan skulle jag kolla på det där då? .. =(

ständig huvudvärk.

image98


jag försår inte .. jag har huvudvärk VARENDA DAG! den kommer och går mellan timmarna bara. även nu sitter jag med huvudvärk, men mest då jag rör på mig. jag orkar inte med den längre. jag vill åka hem och lägga mig i soffan och bara vila och hoppas på att ja blir bättre. varför har jag denna huvudvärk? ska jag bli sjuk, ja låt mig då bli riktigt jävla sjuk så jag inte har ngt val att vara hemma från jobbet så jag inte kan få dåligt samvete av att vara hemma. annars så får den gärna bara försvinna. har ingen tablett med mig heller att ta. men denna värk gör mig beroende av ipren.

en liten update bara.

nu var det längesen jag gjorde en liten update ..

ihelgen har tiden spenderats med föräldrar och svärföräldrar. magnus mamma och pappa kom hit för att hälsa på, men även för att lämna nybilen. magnus har köpt ny bil. :) en volvo s70, superfräsch. sen på både lördag och söndag har vi varit hemma hos min mamma och pappa.

nej, nu blir det till att hoppa in i duschen tror jag. jag och magnus har varit ute och gått. tro det eller ej, men vi gick upp vid 8 imorse. :)

äsch, har väl inge mer vettigt att säga. hej så länge!

dansklipp från honey.




BÄSTA FILMEN PÅ TV NU!

fan vad glad jag blev! satt och zappa mellan kanalerna och fick då se att HONEY precis skulle börja. har sett den förut, men den kan man se hur många ggr som hellst. ååh, vad jag vill börja dansa då jag ser den! och sen så är ju vackra alba med också.

finns det ngn bättre film?

image97


sov sov sov!

amanda gick och la sig för att sova. kunde amanda somna? nej, amanda kunde inte somna. så nu sitter amanda här strax efter 5 på morgonen vid datorn och bloggar och i bakgrunden är mtv på. amanda som ville lägga sig i skaplig tid idag iaf eftersom hon ska iväg och simma med maria imorgon. eller ja, idag blir det .. kan det vara så att amanda har jobbat natt i veckan? ja. och det känner hon.

vart är john blund då man behöver honom?


__________________________________________________________________


nej nu har klockan blivit över 6 och magnusälsklingen kommer snart hem från jobbet skulle jag tro. det är bra, då får jag lite sällskap. =) maria?! om du läser det här .. som du ser så kunde inte någon komma och typ hypnotisera mig eller något så jag blev vaken rätt länge. men jag ringer dig då jag vaknar. har ställt klockan så jag ska försöka komma upp före fyra. d: annars hinner det bli så mkt folk i bassängen. men, i call u! god natt.

grönt hår.

undra om jag ska ta och tvinga magnus att färga håret på mig ngn dag. torsdag kanske? skulle ju ha varit och klippt mig också, men det är väl bäst att färga det innan man drar till frissan. annars får man väl höra för tredje gången att man har GRÖNT HÅR .. så jävla grönt hår har jag då inte så dom måste påpeka det. eller?

image96


snarkisdax snart.

det fanns inge mer att göra, så pizza at papa's work blev det. mumsigt. =) men nu är ma tillbaka på kontoret igen så nu sitter man då här med dumburken och spelar spel på expressen.se. också rätt roande faktiskt, då man har noll att göra. men nu ska jag alldeles strax åka hem, krypa ner under täcket och sedan snarka i ngr timmar. så, god natt. eller god morgon kanske? äsch, sov sött då! =)

han't jaa en underbar far?

undra om det finns nå mer att göra på jobbet? är ju fyra timmar kvar .. om det inte finns nå mer, vet ni vad jag ska göra då? =) jag ska gå ner till farsan som också är på jobbet. och han har bjudit ner mig på en pizza. =) inte helt fel va? bjuden på pizza på jobbet och allt! han't jaa en underbar far? =)


nivea young!

har du problem  med svarta jobbiga prickar på näsan, men andra ord porer?
jag har hittat en bra lösning.

nivea har en ny produkt. nivea young wash ´n´ re-fine! daily wash-peel.
den ska öppna tillslutna porer och förfina hyn.

på mig så funkade den bra! ett litet tips såhär på måndag eftermiddag. :)

image95


fyran, okej då.

det var visst saw 4 jag sett. d:

saw ..



image94




saw-filmerna är snuskiga. såg den senaste igår. är det saw 3? eller .. ? i varje fall så var den äcklig. lr de är inte äcklig så att man blir sådär jätte rädd efteråt. okej då, lite! men det är mest att man får se PRECIS ALLT! allt från när hela hårfästet dras av  till att huvuden krossas. vidriga filmer .. och sen, jag blir alltid lika irriterad; varför ska personen ALLTID gå själv i rysare? varför inte bara ringa och be om hjälp? eller varför inte bara gå hem till ngn man känner? nejnej, kommer inte på frågan. man ska vara själv i ruskiga filmer. fast det blir väl kanske mer skrämande, eller vadå? men ändå ska man se skiten. jaja, jag överlevde.


annars då? denna helg ska jag försöka göra så lite som möjligt.
skulle vara superskönt, att bara göra sånt man känner för. (ingenting)
och sedan strunta i resten. :)


vad dålig jag har blivit på att uppdatera.

ingen sömn. eller?

sov jag något inatt? eller? .. jag har ingen aning. kändes aldrig som att jag somnade, men jag vet inte? kan jag ha legat vaken i fyra timmar? det känndes så, och det käns så nu. men jag vet inte? :S

home again.

nu var man back in borlänge igen och tillbaka till vardagen.

RSS 2.0