GRATTIS MARIA! =)

vet ni vad?!

maria, också kallad FLAMES-MARIA, fyller år idag. hela tjugo år fyller hon! hon ska få en rullator av mig, men säg inget till henne. det ska ju lixom bli en överraskning. jag vet att hon vill ha en sån. för vem vill gå runt och stappla på två ostadiga och gamla ben? kan vara skönt att ha något att luta sig emot.

hoppas du får en kanondag gumman! =) HURREY HURREY HURREY!



återställd.

nu efter en skål med fruksallad med mörk choklad i känns jag återställd efter gårdagens öl. kan inte förstå att det var så gott igår ..

ska lyxa till det ännu mer ikväll, med tacos. ska bli göttans som fan. kul att äta något annat än kyckling- eller laxfileer med grönsaker någon gång. fast det är ju också gött.

good girl.

vi har inte städat på flera veckor tror jag. bara plockat .. det har varit skönt att inte städa så mkt. d: fast det har ju varit pinigt då det kommit folk hit. men ändå, med dammrottorna hemma behöver man ju aldrig känna sig ensam! och jag lovar, dom är inte små. eller VA. så gullig flickvän som jag är, har jag nu hållt på att städa i ja, över två timmar. jag känner inte igen mig. kan jag ha kommit i i fel lägenhet? det är så rent och snyggt överallt, det riktigt glänser. kan erkänna, jag trivs mkt bättre såhär fint.

sen som en ÄNNU sötare flickvän ska jag cykla iväg med pengar till magnus som han ville ha. fast jag egentligen hellre hade bänka mig framför tv'n eller något.

shiet, hade jag varit tillsammans med mig hade jag nog älskat mig oerhört mkt! tror jag.

barnunge ..

jag går fram till kassan för att köpa en stock snus. och kassören är en gubbe ..

kassören: jaha, är du 18 då?
jag: jajjamen, snart 20 till och med.
kassören: körkort har du ja.
jag: ja-a.
kassören: 881030. ja snart är du 20 också. det kunde jag inte tro. hehe (lite nervöst) eh, jag skoja bara!

visst att han skojja. d: men det där kan man ta, både negativt OCH possitivt;

negativt

- jag ser ut som en fjortis.


possitivt

- jag kanske alltid kommer att se några år yngre ut.

hej ny höstjacka!

yes, nu har jag hittat mig en höstjacka. en riktig skinnjacka i svart. haha trodde ni jag skulle köpa en på coop eller? icke serru. har även handlat hem en skön mysdress nu inför hösten. hem fick också en vit tisha med musse pigg på följa med. =)

alltid kul med nya saker i garderoben. =)

börja dansa?

tror ni det blev något utav det jag ville köpa idag eller? icke. inget utav det. kom ist hem med en jeanskjol, overknees, en tröja, ett linne, lite kläder åt magnus och lite andra småsaker .. jaja.

inte har jag lagat nå mat än heller. fyfan va trökigt. känner inte alls för nå matlagning. undra om magnus känner för att köpa hem mat idag. d; ställa sig framför spisen, stressigt (kan ofta bli det då jag ska försöka laga mat) och tråkigt.

förresten, någon som är sugen på att börja på streetdance? det är jag,  men vill inte gå dit själv. så någon som jag känner som känner sig sugen att börja? :) förmodligen inte ..

vaxning för 8-åringar.

gash, vad trött jag är. men en natt kvar nu .. sen frivecka. :)
men jag lära kliva upp nu för jag ska snart hämta magnus på tågstationen. (:

läste en sjuk grej i tidningen imorse; att vissa salonger i usa ger rabatt till 8-åringar som ska göra bikinivaxning! hur sjukt är inte det?! dom behöver ju inte ta bort nå hår! men dom menade att om man vaxar bort tidigt så kan hårväxten upphöra, eller något sånt .. men vilken 8-åring ska behöva tänka på sånt?!

i wish ..

vaknade upp av ett sms av frida, hon vill lika som mig. vara i stockholm igen och vara rik! (: tänk om man kunde få åka dit idag ist för att gå till jobbet ..


boktips?

nu känns det skönt i kroppen, efter en spring/gå - tur. fan, cred till mig. andra gången jag var ute nu. kan det hända att jag kanske kommit igång nu? i hope so ..

jag vill ha måndag nu. är sjukt shoppingsugen. och måndag; lönedag! (: så jag och therese har då bestämt oss för att gå på kupolen. hej nya höstskor, hej ny höstjacka, och förhoppningsvis hej nya stickade långa hösttröjor. jag är såld på långa stickade och mysiga tröjor. det ger mig höstkänsla. hösten är faktiskt inte så tokig ändå, rätt mysig faktiskt.

jäjä, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig lite och sen ta cykeln till maxi. undra om jag kanske ska köpa en bok .. några bra tips? =)


dreams ..

sitter här med mitt bubbelvatten och träningsvärk i benen. tro det eller ej, amanda var ute och sprang (även gick, sån hurtbulle är jag inte) igår. skönt var det iaf! när jag kom hem ..

jag har funderat .. på livet. låter lite lame men vem gör inte det? på vad man faktiskt vill göra och hålla på med. jag har så mkt ideér och funderingar. men vet liksom inte hur jag skulle ta mig för att nå dit, och sen, skulle jag klara av det?
ett tag var jag inne på att utbilda mig till frisör och kanske öppna eget. men nu har jag börjat gått över till att jobba inom mode. typ på en tidning eller så. skulle vara hur kul som hellst. bo i sthlm och så. vad sägs som chefredaktör? haha. ja, drömma kan man. men jag har verkligen inte Så stor koll på mode så jag skulle kunna skriva om det och sen har jag inte talangen för att kunna jobba på en tidning heller. men detta går nog över snart, för inom några veckor har jag säkert en ny idé. hallå, jag har ju liksom varit inne på det mesta; kustbevakare, pilot, bartender, ja you name it. pilot var inte speciellt längesen. nu i sommras faktiskt. och visst skulle jag fortfarande vilja bli det men med den saken har jag kommit tillbaka till verkligheten. skulle aldrig palla allt pluggande + att jag suger på engelska. hur fan skulle det gå? dåligt.

trots att jag har så mkt olika viljor har jag ju det faktiskt bra där jag är nu. på många sätt! men drömma kan man ju alltid.

home.

hemkommen. och ja, det blev lyckat. =)

redo för the voice 08

packat och klart, bara resan kvar. sen är det en natt i sthlm som gäller! =)
the voice 08 med massa bra artister och sedan utgång någonstans.
kanoners.

ett litet smakprov på vad jag kommer få höra imorgon! ;D









inte helt fel nej.

vattenkriget.

ni har säkert hört talas som vattenkriget som ska bli i stockholm i gamla stan. norr mot söder, om jag inte minns helt fel. men hur kul låter inte det?!

jag skulle också vilja bo i stockholm ..

men nu är det snart dax för stockholm för mig, bara för en natt då. jag, liga och frida! fyfan va kul det ska bli. shopping, bra musik och party. kan det bli bättre? den 16:onde agusti tror jag på.


halsont as hell.

jag har haft ont i halsen i över en vecka nu och börjar bli väldigt trött på det. vem skulle inte liksom?

någon som har något bra tips för att bli av med det?

jag tycker inte om rubriker.

hur kan man roa sig i tre-fyra timmar utan att somna efter ett natt skift och då man sitter uppe helt själv? ja, jag vet inte. men jag ska klara av det tänkte jag. nu är det inte så att jag bara är knäpp och ska testa utan jag och m ska åka bort. till gräsö .. ska bli skönt! =) men då ska vi åka vid tiotiden, och går jag och lägger mig är det lätt hänt att jag sover lite lite längre. så det är bara att hålla sig vaken, men jag är redan trött ..

förövrigt så var jag upp på ena skorstenen på ssab igår natt. ni som bor i blge vet nog vad jag menar. det var coolt, men jag trodde det skulle vara coolare.

punkt slut.

RSS 2.0