första dagen på nya jobbet.

jahapp, då var det dags att bege sig ner till jobbet snart. och det är första helgen på jag vet inte hur länge som jag jobbar. tungt, usch. har ju nu fått nytt jobb, så inatt blir första dagen. eller ja, natten då förstås. d:

pappa ringde nyss och varnade mig att jag ska hålla koll på var jag sätter fingrarna sånt dom ryker. det var alltså lätt att bli av med dom på vissa ställen om man inte tänker sig för. det är snällt av pappsen att varna mig. för mina fingrar vill jag ha kvar. d:

nej nu måste jag göra mig iordning och sen dra till jobbet. önska mig lycka till! =)

nära flytt? och beställt soffa och bord.

nu kan det vara nära. papperen till lägenheten är påskrivna. och det kanske kan bli en flytt redan i början av mars. :D

jag och m var iväg och beställde ny soffa och soffbord idag. =) men tyvärrså är det 6-8 veckors leveranstid. :O biatches! jag ville ju ha hem det idag. d: och speciellt så vill jag ha hem det tills vi flyttar.

i sorg.

jag vill berätta en sak för er ..

igår, söndagen den 24 februari 2008, förlorade jag något som var väldigt betydelsefullt för mig. min katt pepsi. han var en såndär katt som funnits med mig sedan jag var rätt liten. då jag var mindre kom pepsi alltid och mötte mig då jag gick hem från skolan och sedan bar jag honom hem med tassarna på en varsin axel, typ som att han höll om mig. och jämt då jag varit ledsen har han alltid kommit och lagt sig tätt intill. allisom att han ville visa att han bryr sig. han var inte "bara en katt" för mig.

men nu finns han inte mer och det gör mig ledsen. och detta inlägg skriver jag med gråten i halsen ..

image151

ny lägenhet.

det kommer att bli en flytt!

vi fick lägenheten. =) jag vet att jag inte skrivit något om det här i bloggen men vi har kollat lite efter ny lägenhet. vi ville hellre ha en bostadsrätt ist för en hyres .. och nu har vi fått en! så snart blir det flytt, eller om mellan 1-3 månader. det tråkiga är bara att flytta ifrån den vi har nu, för den trivdes jag verkligen i .. och den nya är mkt mkt fulare än den vi har nu. men vi har ju då planer på att göra om i den här nya, men det är ett framtida projekt. men det kan nog bli bra tillslut, det tror jag! =) får ju liten uteplats nu också! :D det ska bli jäkligt skönt!

om partyt och annat.

ny vecka. och det här är sista veckan på utlastningen i vv. så ihelgen ska jag ner till det nya stället och jobba natt. spännande.

så var det ju lite party för johannisen i lördags och det var helt okej. =) förferre hemma hos henne och sedan S2. men hon fyllde i söndags, alltså igår. GRATTIS i efterskott gumman!  tack maria för guldstjärnan jag tjata åt mig! :D haha.

men det var ju typiskt att bankomaten tog mitt kort, så maria du ska få pänge sen. =)

så gott som nyvaken.

låg och snoozade i en och en halv timme idag. d: efter det gick jag typ raka spåret till datorn och har nu i en halvtime setat här och kikat runt lite. är helt själv här hemma också. m är ute på isen och anglar, men även ägnar minst halva tiden till alkohol också. d: usch just nu känner jag att hungern börjar smyga sig fram. och vi har inge juice! =( inge mjölj heller för den delen. men tänk ett glas apelsinjucie. MUMS! men jag orkar inte åka och köpa det. så jag får hitta på något annat ist .. hej!

vild sugning?

jag damsuger så vilt att damsugaren går sönder! eller så var den bara utsliten av all städning.
så nu är min kära damsugare trasig. den som var så fin; grön med silverfärgade fälgar. så maria, jag vet att du också tyckte om min damsugare. så nu lä vi ju ha en minnescermoni eller ngt! vi får utbringa en skål imorgon för den ..


jag hade också in oinbjuden gäst.

jag - AAAAAAAAH!!
magnus kommer och tittar på mig frågande - vad skriker du för?
jag - det var en spindel.

men nu ligger han i min damsugare, DÖD! och det är där han hör hemma. mr spider är inte värd att leva. ni som läser min blogg vet ju hur rädd jag är för spindlar .. bara inte mr spider's polare läser min blogg och nu kommer hem till mig med en jättedamsugare och suger upp mig och säger: " - höhö, där hör hon hemma. amanda är inte värd att leva. "

"du får 200 spänn"

imorgon är det äntligen lördag. jag längtas så mkt! =) förresten maria, passade kjolen du lånade?

var iväg och träffade sandra igår. =) det var ju ett tag sen sist, så det var kul att prata lite med henne ett tag. men det roligaste var ena personen du skjutsa:

- aa, du får 200 spänn då jag fått pengar.

haha, jävla snackare!

nej, nu ska jag ta och väcka m och be honom åka till systemet. =)

ciaaaaooo.


_____________________________________

UPDATE.

han ville inte vakna så det får bli ett senare projekt. just nu är det frulle och städning på tapeten. "jippi". NOOOOOOT.

70tal.

jag har förresten börjat gilla 70talskläder. jättevida byxor, ett enkelt linne instoppat, band runt huvudet. coolt! änte lite hippie stil eller har jag helt fel? och visst är det 70talet?

kan det inte bli lördag snart. =)

det var som tusan. jag har inte skrivit här på ett tag. kors i taket! och andra sidan har jag inte haft något vettigt att skriva om heller och inte har jag orka brytt mig heller.

men iaf, det jag ser fram emot nu är lördag. fröken johanna fyller ju 20. =) egentligen är hennes dag på söndag om jag inte har helt fel. men lite fest ska äga rum på lördag. skojsigt, längtar! kläder är fixade också. det blir en kort röd kjol, lite skottsliknande och till det svarta pumps, svarta strumpbyxor, svart t-shirt, svart kuvertväska och svarta naglar. skulle egentligen vilja ha over knee, men det får nog bli strumpisar tror jag. äsch, det får visa sig.

förresten, maria tycker jag är lite skottsk av mig. förstår inte varför. och sen håller hon på och frestas med en resa till turkiet, hon och jag och våra pöjkisar. skulle ju vara grymt kul.

måndag.

what's wrong with me?!

igår morse vaknade jag vid tio och klev också upp då. och självlart, bara för att jag jobbar natt så kommer jag upp i tid. så jag kan säga att den här natten har inte varit rolig! jag var så jävla trött. jag var yr och illamående. trodde seriöst att jag skulle få lov att gå hem, men jag kämpade mig kvar. sen kom jag hem imorse vid 20 i 7 tänkte jag; "ååh vad skönt att få sova länge idag. det behöver jag." så jag ställde inte ens en klocka.

klockan tolv vaknade jag av att någon från utlandet ringer och inte säger något i telefonen. sen somnar jag inte om. när börjar jag få problem att somna på "morgonen"? speciellt då jag inte sovit speciellt mkt. jag brukar annars ha problem att komma upp ..

den här natten kommer också bli ett helvete!

söndag.

då var vi vid en sånhär efterlängtad söndag igen. blää. och snart kallar jobbet .. 

jag har inte berättat vad jag gjort ihelgen heller. egentligen inget speciellt, egentligen inte ett skit ..

fredag - my big sister kom hit på kvällen med vovvarna, åt lite mat med mig och m och så. sen åkte vi tre hem till henne och m hjälpte henne att få igång hennes dator medans jag lekte med hundarna. =) sen åkte vi hem, kika på tv och sen gick och la oss.

lördag - det blev bara hemmamys hela dagen för mig. det var skönt.


slarvig har jag varit med träningen nu också, inte tränat på flera dagar. men det är bara att sätta igång snart igen. men inte idag. :P haha. kanske imorgon.

lördag.

vaknade nu. låte ångest faktiskt .. ingen frukost finns det heller. jag som är hungrig. aja.

namnsmycken.com

charmiga smycken från namnsmycken.com


  
 

fredag.

klockan är runt halv sju och jag sitter på jobbet. jag är trött som ett as och har ont i huvudet .. huvudvärken beror nog på tröttheten skulle jag tro. snart är det helg också. för min del så är det ca 10 och en halvtimme kvar. d:

nej, nu ska det fortsättas här.

dagens träning.

idag blev det endast;

- 30 min på maskinen.

inte mkt att skryta om direkt...

stylebystars.com

lite klänningar från stylebystars.com




image142

image143

image144

image145


det här är inte det enda fina som finns där. och jag är väääldigt sugen på att beställa den blå! =) även den lila.

this is my day.

idag var jag och hälsade på på det nya jobbet, eller avdelningen kanske man ska säga. iaf .. där jag ska börja i mars! så jag fick se vad det var för ställe och träffa personerna som jag kommer vara på samma lag som. det verkade bra! =) så passade jag på att heja på theres samtidigt då jag var nere i verken. kul att träffa dig! måste ju komma och se din lägenhet snart! :D

usch, jag känner mig så trött. men jag har lite att göra idag .. tänkte att jag skulle ställa mig på maskinen en halvtimme eller så, sen duscha, göra mig iordning lite lätt, gå till maxi och handla och sedan laga mat. blää. kanske skulle ha handlat hem till marängswich eller vad det heter/stavas. göra det ikväll med magnus och så. =) skulle ha målat om naglarna också.

vill göra om min design på bloggen. ska nog fundera över det. kan nog bli en ändring. dock inte idag, så mkt tid äger jag inte.

alla hjärtans dag! , torsdag.

dagens ord i metro är ; valentin

alla hjärtans dag, en i sverige numera vanliga benämning på valentindagen den 14 februari. den moderna traditionen kommer från usa. i grunden handlar det om en vårfest med grunder redan i antiken, vars syfte var att para ihop ungdomar två och två inför den stundande vårens och sommarens lekar och danser.


 

image141


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 


natti.

både grey's anatomy och topmodel går nu på tv. dumt gjort tv-människorna! hur ska man kunna välja? nej, jag går och lägger mig ist .. behöver faktiskt sömn. har ju två morgonar till att gå upp klockan 5. urk!

god natt!

dagens träning.

nu känns det sådär skönt igen. =)

- 35 min på maskinen.
- 50 situps.
- 10 min med rockring.

under mina situps så kändes min träningsvärk sen igår. d:


det känns skönt att kunna säga att man har träningsvärk.
ett bevis på att man gjort något åtminstonde. =)

JAG VILL DANSA!

kollade nyss på lite auditions till "so you think you can dance" på kanal 5.

FAAAAN, JAG VILL BÖRJA DANSA INNAN JAG BLIR GAAAALEN!!!!!!!!!!!!

men så går jag skift, det försvårar det hela en hel del .. fuck! fuck! fuck!
jag vill bara skrika rakt ut och sedan bara få det som jag vill, vips!
jag vill ha mina danslektioner att gå till varje vecka och känna att
jag bara blir bättre och bättre, ja att jag faktiskt gör framsteg inom
dansen. men gör jag framsteg inom dansen nu? NEEEEEJ! för
att amanda har aldrig gått och tagit några danslektioner.

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK!

ursäkta mitt språk, men jag håller på att få ett samanbrott.
ingen proffsdansare som läser detta och kan ge mig
privata lektioner? någon? snälla?

nej nu ska jag avagera mig på min träningsmaskin. inte stå
och slå på den, utan faktiskt ställa mig och trampa på den.

en sak till bara; HELVETES JÄVLA APHÅLSJÄVEL!

onsdag.

det gör ont  i både mage och rygg. fyfan vad otränad man kan vara alltså. d: träningsvärk efter det där lilla jag gjorde igår. nejdu, det får nog fan bli lite träning ikväll också. tror jag ..

alla hjärtans dag imorgon då .. ska ni göra ngt speciellt? för min del blir det nog inte så speciellt .. hinner knappt träffa m ändå, pga jobb.

en riktig tävling, kallar jag detta.

okej, nu har jag hittat på den tävling med det roligaste priset; en modemiddag! denna middag kommer vara med ett gäng andra bloggerskor. klicka här för att läsa mer om middagen!

detta hade varit så kul att gå på! få klä upp sig ordentligt, ända upp till tänderna. ;D det är inte varje dag man får göra det .. och sen som jag, som jobbar på en industri med massa pojkar och gubbar skulle tycka det hade varit super att få komma på denna middag! sitta med ett gäng, med samma intressen som en själv, alltså; MODE! och inte bara sitta och prata om truckar och traverser som det ofta blir, med tanke på jobbet .. d: så louise, bjud mig! =)


move youre hips!

att rocka rockring är faktiskt kul! speciellt till bra musik. då är det kul att ha rockringen lite närmare rumpan och bara röra nedredelen och låtsas att man är salsamästare! haha. try it! och jag tror faktiskt att det ger träning att stå med rockring. det borde då träna magen rätt mkt. eller vet någon motsatsen?

see, här är min leksak. =) rosa och glittrig. det är vatten i den också. (?)

image138


sista bilden bjöd jag på!

work it out girl!

ou, jag är genomsvettig och det stramar lite i magen. and i like that feeling! faktiskt ..

jag har alltså haft lite träning för mig själv i lägenheten.

- 20 min på min maskin. det låter väldigt lite, men det är en orbitrek eller vad den heter och har man dålig kondition så är den asdryg!
- 50 situps. bättre än ingenting.
- 10 min med rockring. jag tycker att det är kul men jag vet att det blev få minuter och ska inte komma med någon dålig bortförklaring.



att det kan kännas så skönt efter en träning! kanske ska prova på detta fler ggr .. =) haha.

tisdag.

vilken dag på jobbet! många lastbilar + att både ena trucken och ena traversen gick sönder. usch så stressigt. har inte heller hunnit ätit sen 5 imorse så idag blev det till att värma maten och äta nu då jag kom hem. och nu har micron plingat så nu hant jag tid med det här nå. är hungrig som ett as!

skära kött, inte min grej!

jag hatar att skära upp kött i tärningar, strimla det and so on .. jag bara hatar det! för jag kan stå i timmar och pilla och dona för att få bort allt fett och sånt kött som Ser snuskigt ut, fast det egenligen kan vara riktigt fint kött. som nu, äntligen klar med att ha skärt upp kötet i grytbitar men halva jävla köttbiten är borta! som tur är var köttbiten stor, så vi har nog mat i iaf två dagar. d: men hade någon annan skärt upp kötet hade det nog räckt i 4 dagar. (lite länge, men det finns en frys)

sätter man mig på att skära upp köttet kan man räkna med att det inte blir lika mkt mat! och har du otur blir du inte ens mätt ..


______________________________________________________________

UPDATE.

förresten så hatar jag rent allmänt att laga mat. det tar tid och jag är helt enkelt värdelös på saken. och sen smaka av maten då, det hatar jag också! bara tanken att äta direkt från spisen då det är jag som stått där och har ingen aning om t.ex. köttet fortfarande är rått eller något äckligt liknande. urk!

måndag.

usch vad trött jag är! var uppe redan vid 5 imorse. har med andra ord förmiddag denna vecka. och som ALLTID så sover man typ en 3 timmar eller så första natten till förmiddagspassen. igår kväll låg både jag och magnus och bara skrattade åt allt och ingenting! så det var inte det lättaste att sova då.

resan hem igår gick då bra. men var och varannan bil blinkade åt oss. d: m har satt in nya fleschigare lysen i bilen, vet vad dom heter men inte hur dom stavas. men iaf så var dom lite felinställda så dom pekade lite för högt upp, och sen är dom här ljusen mkt starkare än vanliga billjus så alla trodde att vi åkte runt med hellyset. så nu är man inte populär på de svenska vägarna kan jag lova!

jag och m ska kanske börja gymma. d: läs KANSKE en extra gång. ssab har ju nå gym som vi tänkte åka och kika på och se om det kanske är något .. men det får visa sig hur det blir med den saken. d:

porschar och råttor.

idag i ljusdal såg vi jättemånga porschar på rad. måste ha varit mellan 6-9 stycken och såg likadana ut. dom var maskerade och var säkert ute på testkörning. jag kan tro att dom inte ens kommit ut på marknaden än. och jag måste säga, trots att dom var maskerade; det var den snyggaste porschen jag sett, för dom andra är ju faktiskt rätt fula! coolt var det att se kan jag lova.


förresten, imorse så var det någon jäkla råtta som gnagade någonstans. antingen uppe på vinden eller i väggen. det var ett rätt så irriterande ljud. men då vi klev upp ur sängen så slutade dom. råttjäklarna tyckte nog inte att det var lika kul då ..


men snart bär det av hemmåt, mot blge.

söndag.

igår blev det lite drickande hemma hos en tjej som hette sandra .. helt okej. men man känner skallebanken och att man är lite törstig. d:

men nu läre jag slänga mig i duschen och göra mig iordning illa kvickt. vi ska till ljusdal, antagligen käka pizza med nåra. så är nog bilen där också. vet inte riktigt vart magnus lämnade den igår .. efter denna tripp skulle jag tippa på att vi ska åka hem.

nej nu läre jag snabba mig!


hungrig, men törs inte.

jag är hungrig men jag vågar inte gå och ta frukost .. jag vet att jag absolut får, men jag törs inte. det är ingen som är inne heller, men tänk om dom kommer in. sitter jag där och gluffsar i mig frukost helt själv. nej, det törs jag inte. jag väntar tills magnus kommer in, så får han sitta med mig.


__________________________________________________________________

UPDATE.
nu tjatar svärmor på att jag ska äta frukost. jag är fortfarande hungrig, men inte sugen längre. d:

lördag.

jaha, då sitter man hemma hos magnus föräldrar uppe i färila nu då. blev stressigt igår då vi kom på så sent att vi skulle åka. men vi var väl framme vid strax före ett tror jag.

va kul, emelie vet inte att jag är här! så jag ska åka och överraska henne. =) sist jag gjorde det blev hon då jätteglad! och nu var det ett tag sen jag träffade henne så jag känner för att åka dit snart. =)

nu blir det nog duschen snart. hej så länge!

brådis.

oj nu blev det brådis! såhär en 22.oo kommer vi på att vi ska åka till färila ändå. så nu läre jag packa lite illa kvickt!

hallå?!

nej men hörni! ta det lugnt! ni bara stormar in med kommentarer som; " grattis! " , " fan va kul " och " det är du värd " .. jag ligger här på golvet, helt slut av att läsa alla trevliga grattis-hälsningar om att jag har fått fast jobb.

nej du, där ljög jag.

jag har inte ens fått ETT ENDA litet grattis .. men det är ju iof inget stort. det är ju bara det man suktar efter i livet ..



ironi .. för er som tror detta är allvar.

karl-schampoo.

oh no. upptäkte att mitt schampoo var slut. kapish, borta! så va gjorde jag då? jo, jag var så tvungen att ta shampoo utav magnus istället.

image137


så nu sitter jag är och luktar karl ist. men det är väl bättre det, i guess ..

du vet lixom bah peow!

härligt, nystädat och tredje maskinen med kläder är i nu. jag har varit duktig känner jag. har TILL OCH MED tagit bort lite spindelnät som satt i taket. det var mindre trevlig! ni som känner mig vet ju hur pass rädd jag är för spindlar. spelar ingen roll om dom är döda eller inte. fortfarande lika snuskiga, fula och livsfarliga! minsta lilla tuch och man är stendöd! du vet lixom bah peow! haha! men nu kallar duschen. känner mig inte riktigt likgiltig med den nystädade lägenheten. men andra ord; jag är ofräsch!

" du vet lixom bah peow! " fick jag ifrån denna film. och det är det enda sevärda i den typ. första gången jag såg det skratta jag så töran rin! ha.






vackert med nicole richie.

såhär vacker skulle jag också vilja vara i vår med lite 50-tals feeling. ja, jag får nog ta och införskaffa mig ett fint hårband och kanske ett par stora pärlörhängen! men skulle ju faktiskt funka redan nu, på någon fest eller så. åh vad jag vill ha dessa grejer nu ..

image136

vad påminner detta om? =)

satt och åt ostbågar en kväll. eller ostkrokar som jag egentligen säger. och det är ungefär once in a lifetime eller vad man säger .. för egentligen luktar de PÄCKEL och smakar SNUSK! men var sugen på det av någon konstig anledning. men, tillbaka till saken. det var detta jag ville visa er. då jag satt där i soffan och denna lilla sak dök upp ur påsen ..

vad för något tänker du på då du ser denna?




fredag.

nu funkar bloggen .. inatt gjorde den inte det.

jag är nyvaken och det är lite som ska göras idag. som alltid på min första lediga dag. d: och vad som ska göras beror på vad vi va göra ihelgen .. för nu tvekar vi om vi ska till färila eller inte. det är just för sånt här som jag sällan planerar. d: de bryts ändå!  skulle ha hämtat mina örhängen och lite köttfärs hos mamma&pappa idag. vill ha hem örhängerna. :) så skulle jag ju faktiskt ha sytt klart dom där jäkla kuddfodralen som aldrig blir klara utan bara blir liggandes. aja, får se om jag tar tag i det eller inte. städa står först på min lista. roliga fredag!

usch vilket tråkigt inlägg.

fast i verket!

nu har jag blivit fast anställd på ssab! =) synd nog fick jag den värsta skiftgången man kan tänka sig, men jag är inne nu iaf! och sen .. jag som ville flytta till usa, va au pair och alla andra ideer om livet jag hade känns nu som bortblåst. lite tråkigt, men samtidigt väldigt väldigt glad för en fastanställning. vem vill inte ha en fast inkomst och slippa tänka på att söka jobb? eller bara vara rädd att förlora det man har? så det känns riktigt bra, trots att mina andra ideer försvann. jag kan ju ut och resa mer nu när jag får pengar! ;D wihoo!

så nu är man fast i verket, men det är jag glad över! =)

image133

happy new year!

idag är det nytt kinesiskt år! och nu blir det råttans år, för er som kan något om det.

inte för att jag kan något om det, men det fick sig en rad ändå. (:

torsdag.

jag skrev i förra inlägget att det varit bloggtorka här. men jag kom ju på att jag skrivit ett inlägg om dagen iaf. d:

och sen har det nog blivit ändrade planer för helgen också. som det ser ut nu åker vi kanske upp till färila ..

nej nu jäklar lä jag till jobbet. blev en kort update. baaj.

bloggtorka.

ojojoj, vilken torka jag har haft i bloggen nu. ni måste ha saknat mig. d: höhö. det märks att jag jobbar eftermiddag den här veckan, hinner liksom inte ägna så mkt tid till bloggen då. och jag vet, jag lovade att jag skulle lägga ut en grej igår kväll, som jag inte avslöjat vad det är än .. det är inget viktigt egenligen, jag tyckte bara att det var rätt så kul. men ni får nog vänta någon dag på det tror jag. är på jobbet nu också, och har varken bilderna eller så här. men jag säger till då den rätta grejen kommer upp. d:

snart är det helg igen också. bara nedförsbacken kvar. nedförsbacken kvar? tänker mi säkert nu. men jag ser det som att måndag till onsdag är en uppförsbacke som går segt och tungt. men sen, sen kommer torsdagen och nedförsbacken börjar. tiden går då fort och helgen är här. aja, ni kanske försår hur jag menar. kanske inte ..

vad ska ni göra ihelgen då? jag KANSKE ska på svenska rallytoch kolla. d:

på g.

får se om jag lägger upp det imorgon eller hur det blir .. men jag håller på att laddar upp en film på youtube just nu, men det brukar ta någon dag för mig. varför? men kika in imorgon kväll igen så får du se vad jag ska visa. =)

nej, nu blir det måla tånaglar och äta bär, hallon och blåbär. mums!

förresten, mina hjärtformade bamboo-örhängen har kommit idag. :D men dom är hemma hos mamma och pappa. ja har ju inte gjort någon adressändring än. :S

grattis emelie! =)

måste ju faktiskt ägna ett inlägg till emelie som fyller år idag!

HOPPAS DIN DAG HAR VARIT TOPPEN & ATT DEN FORTSÄTTER ATT VARA DET! =)
GRATTIS VÄNNEN MIN!

image132

söndag ..

denna dagen har varit lugn och skön, precis som jag ville ha den. (:

om gårdagen .. det var väl inte superkul. och en ond handled fick jag också. halkade igår och landade på handen, så den är lite öm idag. d: men det går över. (:

resten av kvällen kommer också bli till att slappa. sköönt.

han är smart.

min pojkvän tänker taktiskt. då vi åt tog han endast ett tacoskal, just för att kunna få i sig mer öl och grogg.

han är smart. så jag gjorde likadant. =)

ferre med sandris och aminis.

magnus har nyss åkt iväg för att dricka med några polare och jag sitter här och väntar på sandra och amina. blir lite förferre här och sen krogen. som vanligt blir det såhär sista minuten man kommer på det, men jag var iaf tidigare idag. wow, otroligt! så nu läre jag göra mig iordning. ses i dimman! d;

nya klänningen.

såhär blev klänningen på, tillsammans med de gråa strumpbyxorna och ett par svarta benvärmare.

image129

image130

image131

usch vilken dålig kamera jag har.

jag fick inte få på elle-galan.

vilka lyckostar som fick inbjudan till att gå på elle-galan. läste på stina-lee's blogg hur dom hade blivit behandlade och hur det hade varit. bara dom hade skickat en inbjudan hade jag också gått! :D haha. men fick jag någon? icke! man måste tydligen vara känd. sandra, kan inte du bli känd bloggare och sedan ta med mig på sånna här roligheter?

nagellack & bär

mina naglar är kladdiga. lacket har inte börjat torka än och jag som är så sugen på lite frysta bär. men vill inte kladda ner hela frysen. d:

annars då?
jo, pojkvännen ligger i soffan och sover. han var väldigt trött idag, men det var då väldigt förståligt. själv så sitter jag vid datorn, kladdar lite med nagellack och läser bloggar. har även ätit lite bär, men vill ha mer. =) det jag egenligen är sugen på är choklad men nu har jag inge choklad så hallon och blåbär får funka. inte allt för dumt det heller. (;

vad gör ni en fredag som denna?

lite shopping.

var till kupolen en sväng idag. skulle köpa blommor och strumpbyxor. men det blev lite mer .. d:

image128

- ett par svarta strumpbyxor.
- en lila t-shirt med rosett.
- svart vanligt diadem.
- ett lila nagellack.
- ett rosa nagellack.
- en svart klänning.
- ett par grå strumpbyxor.

och sen så fick jag med ett prov på en parfym från lacoste. den luktade supergott! =)
träffade även på en gammal bekant. vi stod säkert och snacka i över en timme. men det var kul att prata lite med dig anna. =)

ikväll kommer det att bli en lugn och skön kväll framför tv'n. känner att det kommer att bli skönt, känner mig lite trött faktiskt.

detta trillade ner i postlådan idag!

idag trillade ett litet paket ner i postlådan. :D vanliga bamboo-örhängena kom + armbandet! :D

image123



nu är det bara de hjärtformade jag väntar på. (=

lång natt.

vilken lång natt. både för mig och magnus.

22.30 - vi går och lägger oss.
00.40 - jag går upp och sätter mig vid datorn.
01.40 - jag går och lägger mig igen.
02.00 - magnus vaknar och blir jätte pigg och går därför upp.
02.20 - jag går upp än en gång.
05.00 - vi går och lägger oss.
06.00 - magnus går upp igen för han törs inte somna om utifall han försover sig.

och sen äntligen, mellan 6 och 7 måste jag ha somnat. och jag kom upp i skaplig tid idag. 12.20 =) då måste jag ju kunna somna bättre ikväll.

jag vet, det var väldigt mkt tjat om att sova och att inte sova. d:

maria vuitton har tävling.

maria vuitton har just nu en tävling på sin blogg. 
vinstpotten är ett par ursnygga pumps. dom skulle jag verkligen inte tacka nej till. =)

image122

RSS 2.0