frukost, inte alltid det lättaste.

ibland kan man bli förbannad när man ska ha fukost men det inte riktigt blir som man själv vill ..

jag skulle ha oboy och mackor.
min upptäckt; mjölken är slut.
min upptäckt; smöret är slut.

jag fick syn på filpaketet och tänkte ta fil och flingor.
min upptäckt; flingorna står kvar i gamla lägenheten.

jag tänkte ta bullar och saft.
min upptäckt; saftkorken går inte att få upp.

men då blev jag arg, tänkte till och åt sedan bullar med saft till frukost såhär en 17.30. men det var inte alls den frukosten jag ville ha. blääää.

så töran rinn.

har du nysit så många gånger på rad att du börjat skratta åt dig själv?

det har jag.
image155


hemkommet.

wohoo idag kom tvbänken och de! :D

råttstackarn.


image154


inatt, uppefrån traversen, såg jag en råtta springandes runt på golvet och såg vilsen och rädd ut. jag tyckte verkligen synd om den lilla slarven. tänkte till och med ringa ner och säga åt dom att gå och öppna en port eller något så stackarn få springa hem till sin råttfamily igen. men jag öppnade dörren till traversen ist och ropade. så råttstackarn fick komma ut igen. :)

han var så söt, på långt håll. andra skulle säkert va skiträdd, för den var rätt stor. och det skulle nog jag kanske också, om den sprang runt vid mina fötter. men det hör inte hit.

dröm sött suckers, för det ska jag.

just nu.

då jag man bott i lägenheten i ungefär ett dygn då, och jag stormtrivs. trots lite kartonger och sladdar som inte är fixade eller borttagna, eller den där gamla hatthyllan som står och skräpar i köket som jag så snart som möjligt ska gå ut i förrådet med, eller klädsäcken med utränsade kläder som ska skänkas iväg, eller väntan på att möbler inte kommit än som sedan ska skruvas ihop och sen få lite ordning. å andra sidan har vi fått rätt mkt ordning ändå.

premiärbadet igår var heelt underbart. att få ligga där i varmt vatten med massa skum runt i kring sig, med ett glas vin (+en öl som magnus hade)  på sidan av, magnus mittemot och lite ljus tända. det var så skönt att bara få ta det lugnt efter en veckas stress av både flytt, jobb och sjukhusbesök. det var välbehövligt. bättre bad har jag nog aldrig haft tidigare.

hemmabiosystem.

då har vi gjort ännu en impulshandling på över 10 tusen kronor. denna gång ett hemmabiosystem.

men man får liksom ett rus nästan av att göra så. kan detta vara ett problem? d:

nyinflyttad!

då är väl i princip flytten klar. all renovering är dock inte klar.
men jag tror att det här kommer bli super! och uteplats, underbart! =)

nej nu ska jag och magnus premiärbada. =) hej så länge!

en liten update från jobbet.

spännande, svärfar är hemma och tapetserar åt oss nu. =)

men själv sitter jag på jobbet och funderar om jag kanske fått feber. känner mig inte på topp. typiskt, eftersom vi eventuellt skulle flytta imorgon. bror på hur långt han hinner med tapetseringen idag.
var förresten och köpte tapeter till köket idag också. vita med nå skimmriga fyrkanter på eller hur jag ska förklara. så dom kommer också upp på väggarna nu ihelgen. :)

vi är förresten igenkända och stamkunder på nordsjö idé och design. dom måste ha gått mkt + den senaste veckan. d:

cold as ice.

.. är det för kallt i kylskåpet om colan fryser till is? d:

nu har svärföräldrarna kommit. :) så ihelgen blir det tapetsering och eventuellt flytt. :D men blir bara tapetsering i vardagsrummet och hallen. det andra får vänta. i hall och vardagsrum blir det en tapet med stora ränder i två beiga nyanser. senare i sovrummet kommer det att bli likadan fast svart. har ju varit inne på svarta väggar i några månader nu, så jag vill verkligen ha det. :)

hoj.

äntligen sällskap igen.

nu har magnus kommit hem iaf, det känns bra. men dom har fortfarande inte hittat något fel .. =/

ännu en natt på sjukhuset.

magnus verkar ska bli kvar på sjukhuset en natt till. =( kunde inte komma och hälsa på han nu heller, han lära sova en sväng. han hade tydligen inte fått sova mkt inatt. trökigt. men men .. hoppas iaf dom hittar vad som är fel och att han får komma hem snart.

man kanske ska ta och greja lite med lägenheten då. tråkigt att vara där och greja själv bara ..

sjukhusbesök.

stackars baby, fått sådär ont i magen igen. så än en gång åkte vi in till sjukhuset. jag blev förvånad, dom la in honom trots att inga prover visade något. men det var ju bra att dom tog det lite mer seriöst den här gången! hoppas bara dom hittar vad som är fel ..

jag fick inte sova kvar jag tillsammans med honom. taskmörtar! jag kan lova, det var inge kul att lämna honom där. =( ville stanna hos honom hela natten, men icke.

mig själv i bokstavsordning.

hittade detta påhitt på en blogg. och har man inget att göra, så kopierar man, klistrar in och ändrar den efter en själv.


A -
amanda är mitt namn.
B - björn, en sådan har jag sett. en som inte är instängd då.
C - cyklat 20 mil under ett dygn.
D - datorn kan vara bra att ha, till mkt.
E - elaka personer är något jag gärna undviker.
F - flytten är nu nära.
G - grilla en sommarkväll är alltid lika mysigt.
H - hund, en liten rackare vill jag väldigt väldigt gärna ha.
I - inredning är kul.
J - jobbar på ssab.
K - kort är alltid kul att ha kvar, det är de bästa minnesprylarna.
L - långt hår. har nästan alltid haft det, mer lr mindre. som längst ner till byxlinningen typ.
M - magnus heter min pojkvän.
N - non stop är gott. visst heter det så va?
O - oliver är en sak jag lärt mig att äta nu senare under åren.
P - pepsi hette min älskade katt.
Q - ?
R - raster var en favorit i skolan. men vem tyckte inte det?
S - spindlar HATAR jag.
T - trolla med kort kan jag. endel går på det, andra inte.
U - utomlands, ska kanske iväg i sommar.
V- vattenspinning är roligt.
X- ?
Y - ytterkläderna ska bli skönt att slippa i sommar.
Z - zzzzova är alltid skönt, på morgonen.
Å - åka läskiga karuseller är roligt.
Ä - ärlighet röstar jag för.
Ö - öland var jag på en gång då jag var liten.

31 timmar vaken. slå det om du kan!

den här helgen har det varit fullt upp kan jag lova ..

och förresten, då efter att vi jobbat natt, vi höll oss vakna och började greja. var vaken i 31 timmar. det gick bra tills man kom tillbaka till gamla lägenheten. då slockna man på en gång. jäklar vad trött jag blev så fort jag lade mig ner. men då grejade vi i 12 timmar också. jäkla väggarna tog tid i vardagsrummer men blev ändå inte klart.

sen på lördagen blev det full fart igen. gick upp strax efter sju och åkte till den nya lägenheten igen. den här dagen höll vi på i en 10 - 11 timmar. allt tar tid kan jag lova.

idag, söndag, blev det lite lugnare. allt jobb tog ut sin rätt. vi har varit så slöa hela dagen så idag har det inte blivit mkt gjort. men imorgon läre vi fortsätta. har mkt kvar att göra ..

och fredrik öhrn ska ha massa cred som var där och slet med oss både fredag och lördag. tusen tack! =) lite hjälp var/är behövligt.

jag vet, det är mkt, eller ja .. bara massa snack om lägenheten och "renoveringen" eller vad man ska kalla det. men det är väl i princip det enda som surrar runt i mitt huvud just nu. =) dels för att jag vill blir klar, dels för att det är rätt kul att hålla på. =)

massa doning. :)

nu ligger dom flesta av er och sover antar jag. det skulle faktiskt jag också vilja göra ..

igår blev det alltså pyssling med nya lägenheten. oj så vi höll på och skrapa, slipa och dona. så gårdagen bestod av; sova, packa, pyssla och sen jobba natt. så nu sitter jag här, nyhemkommen och väntar på att magnus ska komma hem som också har jobbat natt. och då han kommer hem ska vi bestämma om vi ska gå och lägga oss och sova i ngr timmar, eller om vi håller oss vaknar och beger oss till lägenheten och fortsätter pyssla. vi har alltså massor att göra.

frivecka har jag också fått nu. perfekt! och superskönt. =) men det blir nog till att greja hela helgen, TROR Jag. men det är kul. (: men är suget på ett glas också, men det kan man säkert få ett tomrum för .. hehe.

men trevlig helg, sug och svälj! som ena tanten sa på jobbet idag innan hon gick ..

vad ska packas nu? :S

är mitt uppe i packningen inför flytten. men nu har jag kört fast! vet inte vad jag kan packa ner än, vi ska ju bo kvar i den gamla lägenheten i en vecka till .. det här är svårt. får kanske ta och väcka magnus, ta med honom till den nya lägenheten och börja fixa med den ist .. ? det är en hel del som ska göras. slarv, slarv säger jag!

men har färgen kommit? hmm.. nej han får ta och kliva upp. ska nog gå in och väcka liv i honom.

VAKIE VAKIE MAGNUS!

nykeln är vår!

idag fick vi nyklarna! :D wiii! fast vi har inte hunnit dit än, men imorgon blir det en liten visit, måste mäta lite. berättade jag att vi beställde ny tv'bänk igår? + så beställde vi två dvdställ. =) det är roligt att handla! d;


ett litet johannatips.

igår kväll bad jag att någon skulle komma och ge mig sömntabletter eller slå nå hårt i mitt huvud så jag somnade .. ingen kom. det var inte bra, för nu har jag som alltid till första förmiddagsskiftet endast sovit kanske 2 timmar. oh yeah, im a cool girl. d: MEN läste idag ett tips som en vän vid namn johanna skickat, jag citerar ;

" Ett skitbra tips på hur man somnar lätt!
Ställ dig på huvudet i en fem minuter,
lägg dig sen ner i sängen. Vips, så slocknar du =P "

finns det någon därute som har provat på denna metod?
jag ska iaf testa den! d:

sömnpiller någon?

kan någon typ komma och ge mig sömntabletter eller kanske slå mig med nå hårt i huvudet så jag somnar? jag lovar, det skulle uppskattas.

dagis på östermalm.

när mamma fick höra att jag och magnus skulle göra chokladbollar + att han sprang runt och jagade mig i lägenheten tyckte hon det var ett dagis här.

men vadå, är inte detta normalt?

slutbetyg.

yes, skolan hade kvar kopiorna till slutbetygen. för jag, slarvmaja, har tappat bort mina slutbetyg. något som man inte ska göra. but i did it!

snöar gör det också. lite iaf. blääääääääääääääääääää.

flytten närmar sig.

kan inte det jäkla fucking snön försvinna?! allt blir så mkt roligare då ..

nu börjar flytten närma sig också. 15 april får vi tillgång till lägenheten. fast innan vi flyttar in är det två saker som ska göras innan. tapetsera i vardagsrummet ( vi börjar där nu , och tar resten av lägenheten sen ) och sen så ska vi även slipa av golvet ( va de det vi skulle göra ? ) , även det är också i vardagsrummet. någon som har en slip av låna ut? d: idag ska vi och kika på lite tapeter. skoj! :) belive it or nor, vi har våra funderingar på att ha någon svart tapet i vardagsrummet, men det kan bli en beige också. vi har inte bestämt oss.

nu har jag inget mer att dela med mig. d: hoj.

inte mätt, utan matt!

det här med matlagning är en utav mina svaga sidor. ibland lyckas jag, ibland inte. men oftast är det något som går fel; för mkt krydda, brännt eller något annat.

men igår lyckades jag med något annat. jag lagade jag till lax, potatis och sås. allt var klart och jag skulle hälla ut vattnet från potatisen, som jag lagt ner sån tid på med skalning och upptärnat. vad tror ni händer? jo, locket lossnar och potatisen hamnar i diskhon. det var sista potatisen och allt. gissa om jag blev matt? d:

image153

träning, träning, träning.

utbildning idag också då. det är faktiskt trevligt på utbildningen, många trevliga människor.
 
efter utbildningen blev det snabbt hem böt om och sedan iväg till friskis igen och körde ett pass. var på ett drygare pass idag och det känns, det känns härligt! :D får se om det blir ett pass imorgon igen. jag och maria ligger i nu. d;

friskan, here i come!

idag ska jag åka iväg och ta en friskis och svettis pass. mitt första! spännande och se om det är kul. =) ska iväg med maria och en hon känner. skojskoj! =)

så friskan, here i come!

__________

UPDATE.

det där var ju faktiskt kul. dit ska jag gå fler ggr. =)

lyxdag.

vilken lyxdag det blev idag. är ju på introduktions-grej för nyanställda på ssab idag + två dagar till. och idag skulle vi egentligen sluta fyra, men jag är redan hemma. nice som fan.
men helvete vad trött jag var i morse då det bara var folk som pratade. kände ögonen snurrade runt och ögonlocken skulle behövas spännas upp med tändstickor. men jag höll mig vaken, annars kunde det ha blivit pinsamt. d:

just nu sitter jag här med bananyoghurt, med fibrer. mums. :) jäjä, hej på er. nu vill int ja skriv mer.

första april.

idag har det då varit sista april, ni vet lur-dagen. har ni blivit lurade något?

sandra, min kära kusin gjorde ett försök på mig. hon skrev ett sms och berättade att " hon var kär i mig ". självklart gick jag inte på det, och sen så jobbade jag så jag svarade aldrig. förstog ju att det var ett av hennes skämt. d:
men så här i eftertanke skulle jag ha lurats tillbaka i stil med något vackert sms om att jag känner likadant för henne, men aldrig vågat sagt något. eller varför inte " ta illa vid sig " och låtsas bli ledsen och arg då det visade sig vara ett skämt. det hade också varit kul.

men i själva verket så tror jag att hon själv förlorade i sitt lilli skämt. efter några timmar, säkert av förväntan och funderingar om vad jag skulle säga, lära hon skicka iväg ett sms och fråga om jag förstog att det hela var ett skämt. blev du lite skraj sändie, att jag faktiskt trodde på det? ;D mohaha.

ipren, den intelligenta värktabletten ..

då var bloggen igång igen. skulle vara intressant att veta hur många publicerade inlägg där det står " äntligen går det att gå in på bloggen igen " eller något liknande .. d:

tisdag idag. och jag har gjort den här "skiftgångens" förmiddagar. fan va skönt! så ska jag på introduktion för ssab i tre dagar nu. ska bli kul, faktiskt. men jag tror det kommer vara tråkigt. haha. men det är kul att göra något annat ibland också.
idag ska jag kosta på mig att bara få slappa. har haft någon form av träning i en vecka nu, varje dag. förutom fredag och idag då .. d: men det är bra gjort tycker jag. d:

usch, jag har ont i huvudet. säkert för att jag är trött. var ju uppe 4.50 imorse. då får man vara trött. (: så nu ska jag ta en huvudvärkstablett ( ipren ) och lägga mig framför tv'n. =) hoj!

RSS 2.0