hipp hipp hurra!

idag är det ingen vanlig dag för det är amandas födelsedag! hurra hurra hurra!

a-a, idag blir jag 19 år. min arbetskollega fyller också idag. så han hade gjort en supergod tårta åt oss, just för att vi fyllde år. (: det var en pärontårta med chokladöverdrag. och det var då bland de godaste tårtorna jag ätit. mums! blir lite mer sen efter maten känner jag. (; den andra jag jobbar med hde köpt med sig fika också, för att vi fyllde år. d: så guuu så mkt sötsaker det finns här på arbetsrummet nu. (:

mi familia kommer hem till mig idag och ska fika och gratta mig. :) och då ska jag visa pappa min nya tv och skryta lite! :D muhahaha ..

åldersnojjan är borta för stunden.

imorgon är det min födelsedag! (:

jag har tidigare haft åldersnojja, men det känns bra nu. några år till kan jag bli, men sen måste jag nog sluta räkna! d;

hur fan får vi hem tv'n?

igår (söndag) eftermiddag kom jag och magnus på att vi ska köpa ny tv. den gamla hade börjat krånglat så den vågade vi inte använda.. så vi åkte iväg till både el giganten och onoff och kikade på ny tv. vi hittade en vi båda gillade på onoff så vi slog till. köpet gick igenom och allt gick supersmidigt, tills ... vi skulle åka hem. då står vi vid bilen med den stora katrongen, var ju iaf en 42tumms tv, och säger - hur fan får vi hem tv'n? den går inte in .. den var alltså på tok för stor för att ha in den vid baksätet. så det fick bli cofforten (hur fan stavas det?) men luckan gick inte att stänga, så det blev en väldigt lugn bilkörning från onoff hem till lägenheten.

så, vad har jag lärt mig av detta? planera! även vid impulsköp på 15 tusen kronor. d:

magont och tacos.

japp, det blev som jag trodde igår, alkoholdrickning! d: med sandra och sanna. senare kom baby hem också. sandra och sanna drog ut, men blev dock lite sent så det kändes både onödigt och så hade jag ingen lust så därför blev jag hemma. men tur var väl det! baby fick sådär jätteont i magen som han får ett par ggr om året. så då var det skönt att jag var hemma så jag kunde ta hand om honom. (: så inatt sov jag ute i vardagsrummet på en madrass för baby ville helst ligga i soffan då han var dålig .. och jag ville finnas nära om det skulle vara ngt.

gud vad hungrig jag är. eller jag är nog mer sugen kanske .. men mat skulle sitta JÄKLIGT FINT just nu! och vi har tacos kvar sen igår. mumma!

kusin indian.

 ännu en ny lördag.

ikväll kommer kusin indian hit, sandra med andra ord. mkt trevligt! får se hur våran kväll slutar, antagligen i fylla. d:


maskeradfest? -ja tack.

oh vad underbart. nu känner jag mig som en vanlig människa i vanlig lägenhet igen. alltså, nyduschad efter ngr timmars städning. så nu fastnar inget grus mellan tårna då man går barfota längre. (:

vi har fortfarande inte bestämt oss om vi ska åka än. men baby är på jobbet men slutar snart, får se vad han säger då ..

MASKERADFEST!? -ja tack.
syrran bjöd med mig på maskerad. förfest och sedan krogen. det är ju halloween .. skulle vara bajskul, men vad ska jag ha på mig? :O jag vill ju ha ngt jättefiffigt och jättecoolt! och har jag ingen bra outfit vill jag inte gå heller. men jag som har velat klätt ut mig för maskerad och fest hur länge som helst .. förslag?


blogg-makeover.

jag skulle vilja ge min blogg en blogg-makeover. förnya min blogg. ge den en ny look. få den att se mer personlig ut. men vet du vad? amanda kan inte såntdär!

ketchup, beroendeframkallande?

ojojoj, snart har en annan helg. (;

ja, vad kan man hitta på ihelgen då?
har att välja mellan blge lr färila .. hmm. är ju dex uppe i färila, men jag vet inte. emeliegumman, som var så längesen jag träffade, ville jag skulle komma upp. är jag sugen på att vara ute och härja runt? kan fortfarande inte svara .. det återstår och se!

kan man bli beroende av ketchup? fick en känsla idag av att jag kanske var det.

måste vända tillbaka.

ojojoj, klockan är fyra och jag är nyvaken.. jag måste vända tillbaka dygnet!

var till mockfjärd igår iaf. spelade lite spel och så .. strax före klockan tolv var jag tillbaka till blge igen och åkte då till tege, där min älskling var. och rätt som det var så satt jag med en grogg i handen. jag som hade bilen med. och jag borde ge mig själv en guldstjärna för att ha blivit på lyset så fort. jag brukar alltså annars vara så seg med att börja dricka. sen kl. fyra så bar det av hemmåt, självklart utan bilen. så det blev en liten pomenix.





pechan, den lilla röda bilen.

lördag kväll. nyss skjutsat magnus till tege, själv ska jag bege mig till mockfjärd lite senare. jag som inte ens hittar dit. :S men med hjälp av lite vägbeskrivning så ska det väl gå bra? hoppas jag .. d:

nej nu ska jag ta och åka med pechan ( peugeot'en ), även kallad pechedesen, till syrran.

trevlig lördagkväll gott folk!

inga bilder fortfarande ..

no pictures. träffade syrran idag, hade även diggisen med. men hade aldrig nå tid att ta kort. blev mest att vi åkte runt i bilen ..

får se om det blir till att träffa tjejerna imorgon. sorry att jag inte orkade idag .. =/

och YES, jag vet hur man ställer in färgen på datorn. :D

dumburk, mörkna till lite

guuuud, var irriterande! skärmen till datorn är så ljus .. bilder man kollar på blir suddiga och konstiga och texter har jag svårt att läsa. måste be magnus fixa tillbaka till det vanliga .. :S


kolsyrat vatten och helg.

skönt med helg. :) en annan fick ju ta helg igår natt kl. 2.15 .. nice ha? ;D

äntligen har vi skaffat hem en ny kolsyrepatron till soda streamen. så ikväll drack jag hemmagjort bubbelvatten med lime i. gott! känns så fresh .. d:
jag har faktiskt börjat leva lite hälsosammare .. lite iaf, men det känns som att jag kanske kan lyckas!  jag vill lyckas!

imorgon ska jag försöka komma ihåg diggisen! (digitalkameran) ska hem till syrran och leka med hundarna. får se om lillvovven har växt ngt. (:

skönt, nu har vip slutat på tv, så jag hoppas det blir ngt bättre. var jag pamela anderson skulle jag ha skämts lite över det programet .. det är inte i toppklass.


smarrigt

bara en halvtimme kvar tills jag får gå hem och sussa i sängen. (: känns så skönt att man själv får gå och lägga sig, när man vet att andra sliter och försöker ta sig upp ur sängen. d; mohahaha!

om dagens lunch.
käkade en supergod lunch idag. jag valde min egen mat, och min kära pojkvän lagade till den. jag valde en laxfile, grönsaker och lite kräftröra. jättegott! (: så där satt jag och åt min lyxmat, medan pojkvännen satt bredvid med hans egen valda mat; blodpudding. d: lilla slarver .. (:


kort och onödigt.

04.08 och klar med arbetet för i natt. :)  har två timmar kvar nu bara ..
men sen kommer frågan; ska jag krypa ner direkt i sängen då jag kommer hem och sova?
eller ska jag träna lite då jag kommer hem, och sedan gå och lägga mig samtidigt som magnus, efter att han kommit hem vid halv 8? hmm .. kan inte riktigt bestämma mig. iof så har jag bränt rätt mkt kalorier nu i natt efter att ha lastat 7 järnvägsvagnar.  hmm, får se hur jag känner då jag kommer hem då.

___

jag har bestämt mig nu, tror jag. måste bli skärpning. måste ta tag i det här nu. varför vänta? ska ändå göras ..


ensamma stackare.

har nyss varit och fått mig en haircut. känns otroligt skönt att få bli av med det slitna. :)

nu ska jag ta och träna lite på min typ trampmaskin. han känner sig nog lite ensam och övergiven. har ju inte ägnat speciellt mkt tid på honom de senaste månaderna. så det är väl kanske dags nu då?


älskade pack-moppe.

klockan är 01.02 och det är typ fyra timmar tills jag slutar. det finns nada att göra. vi blev klara med allt som skulle göras för ngn timme sedan. så snart ska jag lägga mig på en utav sofforna här på vårat "utlastnings-kontor". rätt så skön natt. synd att inte min papi jobbade. då kunde jag ha tagit pack-moppen ner till honom och hälsat på som jag har gjort förut några gånger. det tycker jag är jätte skojigt och roande. första gången jag åkte ner till honom kunde jag se mig själv hur jag verkligen satt på den där pack-moppen och bara log, för det var precis det jag gjorde, jag log. fråga mig inte varför, jag bara kände för det. jaja okej då! jag har gjort det alla ggr jag åkt på den där förbanade och roliga moppen. han gör mig tydligen glad. :)

har tyvärr ingen bild på den kära moppe som jag åker runt på i min ssab-hjälm och ler som en dummstrut, så jag fick lov att sno en bild på en och visa hur den ungefär ser ut så kan ni ju föreställa er hur det ser ut. blåa&oranga kläder, vit hjälm med hörselkåpor på, en packmoppe och ett stort fånigt flin.


image3


idag har jag fått veta att i thailand kokar man ägg med kycklingar i. och sedan äter dom upp det också. :s det lät väl inge gott heller? .. det kan ju inte vara nå kött lr ngt på alls, bara senigt och jävligt.
fan nu blev jag hungrig. skumt, jag borde bli äcklad? men på ngt creepysätt blev jag hungrig, och jag som redan ätit upp min mango. :| typiskt! jag får väl dricka vatten då, så kanske jag blir mättare.

nej nu väntar johnblund på mig .. god natt!

förkylning så det heter duga.

jaha, så var helgen gjord. blev lite impulsparty i fredags med sandra och sanna. :)
och lördagen bestod av hemmamys. :)

image2


och en sjuijäklandes förkylning har jag fått också. :| mindre trevligt .. men den lä väl ge sig ngn gång den också. time for work. eller ja, om ngr timmar iaf. jobbar natt. money money! d;

fruktansvärt söt.

nu var det ett bra tag sen jag skrev ..
klockan är 06:11 och jag är på jobbet. men snart är det helg!
min kusin Linda är på min avdelning idag och jobbar med oss, för vi är en man kort. :)
så hon kom och gjorde oss lite längre. haha

vad har hänt sen sist?
svärföräldrarna var u här förre helgen. :) det var trevligt, är ju inte varje dag man träffar dom ..
vi var och bowlade i lörags och tro det eller ej, jag kom TVÅA :D det blev då jag nöjd över. :)

var hem till syrran förre helgen också och kollade på vovven. :) har tyvärr inga kort som jag sa att jag eventuellt skulle ha, men kort kommer så småningom så håll utskik! det är då den minsta hunden hunden jag någonsin sett. lika "stor" som en kattunge på bara ngn vecka. FRUKTANSVÄRT SÖT är den! :) så ida, snart kommer jag hem till dig! ;D

elinspelin. var till falun i måndags med elin. :) inte varje dag man träffar på henne. kikade lite i affärer och tog oss en fika på ett jättemysigt café där i falun. trevligt! :)
 

har inget mer att berätta nu .. :P men ska försöka blogga oftare, vet att jag varit lite dålig på det på sistone. out.

frillefixning.

. igår ..
svärföräldrarna är på besök ifrån färila. :)

igår var jag först med maria i falun. gick och kikade i affärer. hittade ett par skor åt magnus och ett par åt mig, men dom till mig fanns det självklart ingen storlek, men det är väl så det ska vara. jag som letar fribrilt (?) efter ett par skoj, men det är då tamefan inga som duger och hittar man ngr skapliga så finns det ingen storlek lr så har man hittat på ett fel lr ngt dumt. så det blev bara ett par skor till honom denna gång.
vi hann även med en bit mat på grekresturangen. falun verkar ju inte ha så mkt fler matställen. (?) haha.

senare på dagen kom svärföräldrarna. så det blev kupolen för mig och susanne och senare på kvällen blev det lite mat och ett glas vin.

. idag ..
gick upp tidigt imorse. strax efter åtta. skjutsade mami&papi till bussen. dom skulle till sthlm. :)
resten av dagen har tillbringat i rättvik. eller, ja inte hela dagen, men ett tag iaf. var på marknaden där. så nu äntligen har jag hela strumpor igen. :D haha.

nu är nog maten snart klar, och sedan ska jag hem till sandra och greja hennes hår tills hon ska ut och göra stan osäker. så, hej så länge!

mindre än en timme ..

jajjamen, nu är det mindre än en timme tills jag får ta helg. :) ska bli såå skönt! så fem i halv elva kommer min darloo och hämtar mig (jag vet att jag är lite lat ibland) och sen blir det säkert ngn pokerturnering på internet då vi kommer hem, har då blivit så tidigare i veckan, varje dag .. men det har varit trevligt. :)

ihelgen kommer svärföräldrarna på besök. var ett tag sen man träffade dom. så det blir väl kupolen med hans mami. d; JAG SKA FÅ KOLLA PÅ LITEN VOVVE OCKSÅ! :) syrran ska åka och hämta en till liten rackare, så på lördag blir det hundmys! lägger eventuellt in bilder på vovven sen, om jag då inte glömmer diggisen (digitalkameran) hemma.

nej nu ska jag nog spela lite spel och sedan gå hem. :) baj baj på er.

RSS 2.0