misslyckad brännboll.

fan fan fan. den här helgen, som jag tagit ledigt och allt, just för att få vara med här uppe i färila på den årliga brännbollen och allt festande. kan ni gissa vad som händer då? jo, amanda blir sjuk! fyfan. så brännbollen har jag inte varit på idag, det som är kul och vara där. jag och frida skulle ju sitta vid sidan och vara åskådare och dricka alkohol. får se om jag lyckas vara med ikväll då. eller ska jag missa kvällens roligheter också lr?! fan ska man bli sjuk för?! och varför alltid då man verkligen inte vill det?!  fyfan va sugit.

födelsedagsbarnet magnus.

det här är ett inlägg som är en dag för sent egentligen. men jag satt aldrig vid datorn igår. så därför får det bli idag ist ..

magnus fyllde år igår. =) så GRATTIS ÄLSKLING!  <3





the voice-grejen.

the voice-grejen i kungsträdgården är nu inbokad! :D faaan va skoj! någon mer som ska dit?

ja nu räcker det va?

nu får det fan vara bra med alkohol på ett tag. blev ännu en tredagars .. men roligt har jag haft. =) men nu räcker det! det kännde jag redan igår, men jag har vissa vänner som är jätteduktig på att tjata med en. d; men jag fick ju en rolig kväll med tjejerna igår iaf. =) idag bär det av hem till borlänge och jobbet igen. fyfan, mindre kul.

jag är sugen på dricka, alltså läsk, men det är så fult ord. fet mat skulle också vara gott.

färila får duga.

gu så tråkigt det är i sverige ; klimatet, naturen, språket, allt! jag vill utomlands!

men jag får nöja mig med färila, där jag sitter nu. det duger ju det också .. semestern är också snart slut. den här veckan ut .. lr ja, den semestern som är inplanerad om man säger så. usch, tillbaka till jobb och slit.

men det är ingen idé och sitta här och vara tråkig och klaga. det är ju skapligt väder ute iaf! (:
har inte ens nå vettigt att säga. kommer tillbaka till blge på söndag igen. så hoj!

cypern!

då var man hemma igen, efter en underbart skön vecka i cypern.

det här har varit en vecka med sol, bad, goda drinkar, bra sällskap, och avkoppling. tyvärr så är jag inte neger som jag hoppats på, men lite färg har jag hunnit fått iaf.
roliga minnen har man också fått, som då magnus blev utropad på arlanda, då vi åkte nissi twister, då jag tappade pizzan, mickey mouse-komentaren osv .. jag vet att det inte är något ni förstår er på, men jag orkar helt enkelt inte gå in på allt. d:

hur som hellst, resan var toppen och nästa är redan i planeringen. =)








RSS 2.0