CYPERN, HERE WE COME!

jag är så glad! IMORGON DRAR JAG OCH MAGNUS TILL CYPERN! =) ska bli så underbart!

bokade idag, och åker i morgon. d: så imorgon 17.15 lyfter planet! =) fan va jag längtar!

peace & love, dag 3.

äntligen är festivalen slut. skönt att få slippa dricka alkohol idag! d: usch.
hade ingen kamera med mig igår heller. men igår var vi lite mer inne på området iaf. d:  fick se lite band, men igår hängde jag mest på pojkarna på de dom skulle se. inga band som jag ändå ville se. men det var helt okej ändå. :)

förresten, det var en igelkott igår på våran lilla gård! :D den va jättesöt! =)

MUMS!




peace and love, dag 2.

då var dag 2 över på peace and love. vet ni hur många band jag såg igår? ETT! takida .. jag är nog ingen riktig festivalmänniska. d: haha men då jag och ida skulle se takida skulle vi ju självklart stå långt fram och i mitten. dum idé säger jag då, dum idé! jag har aldrig kännt mig så liten som jag gjorde då! folk hoppade och var galna, fram och tillbaka hit och dit. man slängdes runt där som en annan slänggunga på gröna lund.

jag kan ju berätta att jag var betydligt nyktrare den här dagen, typ nykter faktiskt. det var lixom inte så gott med alkohol. och tyvärr så har jag inga bilder att bjuda på, hittar inte på kameraladdaren. =(

men nu ska jag iväg till kupolen tror jag, och sedan blir det till att äta en pizza. gött! hoj.

urk.

då var håret lockat, kläderna är på, sminket ser bra ut och vinet är upphällt i glaset. men det smakar urk! inge gott med alkohol idag. d: men det är bara att bita ihop och se glad ut!

peace and love, dag 1.

då är peace and love i full gång. första dagen var igår.



 

OCH JAG FICK ÄNTLIGEN SE JASON MRAZ! men den enda låten man kunde sjunga till var ju
im yours, och den spelades typ sist. men det var värt att vänta på den! =)





på vägen hem satt en tjej och grät så självklart var man dit och frågade hur det var. (haha dum fråga egentligen). men då hade hon missat sista bussen hem. och så snäll som man är erbjuder man tak över huvudet och en sovplats. änt ja fö göllig?

nej, undra om man kanske ska hoppa in i duschen .. så lä man väl börja pimpla snart igen då. usch! inte alls sugen. men sånt är livet. snart kommer iaf min burgare. =) mumma!

tittat in cämpingen.

oj va kallt det är ute. har nyss varit ute och cyklat och kollat läget på campingen med herr gladh. mkt fulla och glada människor var det också med vacker sångröst. haha men det är nog så man låter själv också på fullan. eller nog, det ÄR så man låter på fyllan. synd bara att det är stängt så man inte kommer in. och inte fick vi tag på fälaborna heller. men men ..

nu ska jag kika på lite resor. hoj.

man kan inte vara tröttare.

midsommar är över, thank god! midsommarafton blev det en tripp till mohed och hälsade på hans föräldrar, det var trevligt iaf. men på vägen hem åkte jag vilse och donigar. men vi kom hem till slut. d: midsommardagen var INTE ROLIG. trött som ett as tvingade jag upp mig själv vid 5 på morgonen för att se åka och göra härliga, trötta timmar på jobbet. har nog aldrig varit så trött i mitt liv ..

idag kom herr gladh också, och ska bo med oss i en vecka. han ska gå med oss på peace and love som är nästa helg. bara lite fakta sådär. d:

söndag? nej torsdag.

det är torsdag idag, men det känns tamejfan som att det är SÖNDAG. bläää. varför? jo för att imorgon börjar jag jobba igen. funny, vääärii funny!

midsommar är det imorgon också. vad ska ni hitta på? själv jobbar jag som sagt, dagen efter också. så nyktert blir det för min del. kanske ska till mohed och hälsa på de campande svärföräldrarna. men det gör inte sådär super-as-mkt att jag ska vara nykter .. visst hade det varit kul och dragit i sig en cider eller två, eller tre .. men faktiskt så brukar sånna här "högtider" eller kanske "suparhelger" bli rätt misslyckade. eller ja, lägre än förväntningarna iaf. och förresten så får jag nog dricka alkohol nästa helg så jag blir nöjd. d:

idag blev ett par svarta korta shorts mina också. =) det var kul. har vela haft ett par huuuur länge som hellst. men nu är dom mina. men jag har en annan sak som finns högst på listan och det är ett par RÖDA PUMPS! finns de nå snyggare skor or what?!

och så lä man ju gå och se SEX AND THE CITY  -filmen snart också! =)

jag har alltid så svårt att avrunda då jag skriver. vet lixom inte hur jag ska sluta. så vi säger väl hej här då! eller hoj!

utmaning av johanna.

1. Vad gjorde du för tio år sedan?
jag var fortfarande mammas lilla flicka, det vet jag.

2. Vilka fem saker finns på att göra listan i dag?

bara tråkiga saker .. tvätta, laga mat, handla. det var inte fem saker, men lät inte så väldans kul va?

3. Godis jag gillar:

favoriterna är choklad och surt godis.

4. Vad skulle du göra om du blev miljardär?

ööh. köpa hus, resa och spara mkt utav det. eller något. har ju lixom
inte börjat tänka i dom banorna än.

5. Städer som jag bott i?

bara lilla borlänge.


Jag utmanar; Maria, Sandra, Melinda, Emelie och Maral.


heja sverige?

nu äre fotboll ikväll igen! om jag inte är helt ute och cyklar? jo men det är väl fotboll va? ..

såg  då dom spelade mot grekland, men missade mot spanien .. så man läre väl kolla hur de går för dom ikväll mot ryssland (?) .. haha, jag är så jävla insatt. men visst är det avgörande ikväll eller?

idag, då jag vaknade, fick jag se en sak som gjorde mig glad. men jag tänker inte berätta vad! så det är ingen idé ni frågar ..

nej, nu ska jag ta och hoppa in duschen och sen iväg till kupolen och träffa ligisen. hoj.

nu är nu.

jag är urusel på att blogga! så nu äre sagt .. förut kunde jag ju uppdatera varenda dag typ. då är då, nu är nu.

ensam har man varit ihelgen också. magnus har varit på dreamhack. men en annan jobbade hela helgen, så nå roligheter har det inte blivit för mig inte. och nu sitter jag här med en folköl. haha, klassigt värre! men jag har ju frivecka, så skitsamma.

midsommar näste helg också. gissa vad jag ska göra? jo gissa nu. 

svar: jag ska jobba!

fun. but thats life.


men nästa helg är det peace and love som gäller! hoppas det blir kul iaf. och veckan efter det hoppas jag att jag ligger på en vit strand någonstans i europa. gärna typ mallorca, turkiet, grekland eller något åt det hållet. någon som har något bra tips?

kul att vissa faktiskt går in och läser min blogg varje dag, trots min URUSLA UPDATERING. jag kan ju iaf försöka bättra mig ..

liga är här!

NU SKA JAG SNART TRÄFFA LIGA!

har inte sett henne sen förra sommarn. så snart blir det jag + liga + parken + glass! =)


som små barn!

min hud är fortfarande helt förstörd. till och med ännu värre nu! men det gör inget, för jag njuter av solen bara. =)

så igår blev det alltså damsjön med maria och thomas. senare på kvällen åkte jag och magnus hem till mamma och pappa och åt mat, som vanligt. d: vet inte hur många dagar på rad vi varit där och ätit nu .. och eftersom vi båda är så sönderbrända så kände vi för att ta en svalkande dopp i deras "lilla" pool. men det blev inte bara ett dopp, utan vi var i riktigt länge, för helt plötsligt började vi leka som två små barn! haha det var någon lek med strömmar och klippor. vi simmade runt runt i poolen för att få det så strömt som möjligt. och klipporna, det var presseningen som vi inte dragit av helt utan låg lite nere i poolen, så dom skulle man inte nudda. haha, mamma satt och skrattade åt oss hela tiden för vi lät som två barn. :D vi var så inne i leken! haha men nu har vi kommit på lite ny taktik till leken här, så vi får göra ett nytt försök idag, haha.

nu ska jag väcka magnus och se om vi ska till damsjön eller hem till mamma och pappa och sola och bada. hoj!

sönderbränd.

fyfan vad jag bränt sönder axeln. och det är bara EN AXEL. kunde det inte ha varit båda iaf, så att det blir mer jämt. men nej då, bara ena. så nu har man laddat upp med AFTERSUN och skyddande lotion tills imorgon då det är stranden som gäller. läre nog fan ha med en tisha också, utifall det blir elldeles för olidligt. idag har jag gått runt med en blöt handduk över axlarna, kände mig faktiakt lite 13oo-talskvinna. ni vet då dom gick runt med en sjal över axlarna jämt. är det 13oo-tal förresten?

men ha en skön fredagskväll allesammans!

årets första dopp.

hej på er!

nu har jag tagit årets första dopp! =) jag och maria + hennes söta vovve bella var iväg och badade och solade hela dagen igår. helskön dag! får se om det kanske blir stranden imorgon igen, med magnus, maria och thomas. =)

förresten så har jag hittat på ett ställe jag vill åka till, palma nova på mallorca. någon som varit där?

nej, nu ska jag väcka magnus och åka hem till päronen och sola och bada. hoj!


njuter.

vad jag njuter av alla dessa finväder-dagar. =) speciellt nu då man snart har frivecka också. lite färg har man hunnit fått sig faktiskt, men bara lite. och en jävla massa myggbett sen i lördags. jag har aldrig förut klia sönder ett myggbett, men nu har jag gjort det. eller det är en början på att gå sönder iaf. skulle vara kul och veta hur många myggbett jag faktiskt har, men jag pallar inte och sitta räkna dom. d:

onödigt vetande.

men nu ska jag sova några timmar sen bär det av hem till morsan och farsan och pressa lite. natti.

RSS 2.0