peace!

idag blev det en minimini-shopping. en vit tee från gina med ett stort svart peacemärke. så som sagt, en miniminishopping. d: var på "kupolen-kväll" med mami och lillasyster.

förövrigt så jobbar m 20 timmar detta dygn. förstår inte hur han orkar ..

aja, kort inlägg. som vanligt. hej så länge!

fullt påklädd!

gårdagens promenad blev kall på grund av för lite kläder så .. nu efter att ha klätt på mig tre par byxor (mysisar och långkalsingar) och tre par tröjor väntar bara skorna, en halsduk och ett par vantar och sen blir det en timmes promenad. maria, änt ja duktig? =)



uppe i tid, för en gångs skull ..

omg, titta på klockslaget då det är inlagt, och jag har frivecka!? jag brukar då aldrig vara vaken såhär tidigt annars .. men det känns skönt att få vara tidig upp någon gång. det är toppenväder också, synd bara att det inte var sommar. men den här klarblåa himlen och allt. hade varit perfa.

på tal om sommar, pratade med liga för någon dag sen på msn ( en polare från lettland som här i sverige under sommrarna ) , och i juni kommer hon! :D ska bli kul att träffa henne igen. och så har vi ju en till dansfilm att titta på d; step up 2 tror jag den hette. i just lööööv dancemovies!

nu ska jag nog ta och käka lite frukost, sen blire nog en promenad. kanske ska klippa mig idag också? .. har inte bestämt mig än.

trött as hell.

gash vad trött jag är. skulle inte ha några som helst problem att somna nu. heeeela dagen har varit såhär dryg. men går man upp halv fem för att jobba så är väl det rätt naturligt? bode ut och ta en promenad, men jag vet inte om jag pallar idag .. känner mer för att lägga mig på soffan och sedan ligga kvar där tills det är dags för sovtajm. jag tycker inte om att vara såhär trött. men vem fan gör det egentligen ..


grekland?

någon som varit i grekland? tänkte om det är ett ställe som det är värt att åka till .. ? och vart isf? kom gärna med förslag. för jag och m har pratat om att kanske åka dit i sommar. =) så lite tips hade inte setat fel.

chips med posten.

nu var det bara idag kvar på min frivecka. sen väntar 7 dagars jobb, och heeela påskhelgen är kaputt.

men men .. iaf tågresan hem i söndags gick bra. men helvete vad det är tråkigt att åka tåg. har gjort det alldeles för mkt i mina dagar. d: nog för att det är värt det, men inte fan är det kul. och dvd'n glömde man hemma också, min mp3 är borta så det blev till att lyssna på nå småtjejer som satt och sjöng mellan flera stationer. irriterande! speciellt då jag ville läsa min tidning solo som jag köpt med. men en ännu mer irriterande sak var en kille som satt och dunkade handen mot väggen till sin musik han hade i lurarna. sånt är inte så kul tycker jag.

och fyfan va det snöar här, usch! jag som skulle ut och gå .. hoppas det slutar snart.

haha, förresten! har ni också fått hem en liten chipspåse med reklam från nå v75 eller vafan det va? haha, jäklar vad postis kämpade med att få in den genom brevinkastet! haha.


besök hos emelie.

oj nästan två veckor sen jag bloggade nu. kors i taket!

skitsamma, orkar inte göra någon update om vad som hänt. och ska jag vara ärlig så har det inte hänt något speciellt. så jag går till nuet ..

helgen har jag spenderat i färila tillsammans med emelie. hennes tobbe hade åkt till fjällen så då passade vi på att jag skulle komma upp. men nu är det söndag och jag ska snart åka hem. eller ja, om några timmar iaf. måste hinna äta en kebab eller så först. =)
helgen i kortheter:
fredag - lugn hemmakväll hos emelie med någon cider och tvtittande.
lördag - marknad med det vanliga skrotet som alltid finns. det som är lockande är strumporna och godiset om man så vill. d: och kvällen UTGÅNG! =) vi hann inte dricka speciellt mkt före (sega) så vi blev näst intill nyktra, men kul hade vi för det. =)


nej nu ska jag slita mig. nu är vi hungriga. =)


aowtch.

usch, jag har fått en blåsa med blod i under foten. har fått det efter att ha stått på maskinen för den har massa små piggar på. måste nog ha skor eller något då jag står på den. och det gör så ont då jag går. jag vet, det är äckligt. men vad gör man?

det är farligt att träna! d:

fan.

jag kommer att få problem ikväll. klockan är snart två på dagen och jag har nyss vaknat och jag har förmiddag imorgon och ska upp klockan fem. herregud! jag kommer vara dööd. fuck.

oh no, inte snö igen!?

jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt. hurra! ( NOT ) jag vill ha vår, få slänga av sig vinterjackan och bara njuta av solsken ..

förresten så köpte jag skorna idag som jag pratade om. pallar dock inte att fota och lägga ut.

erkänn! =)

Sandra, says:
måste köpa nya solbrillor :P
° amanda .. says:
jaha  :P
Sandra, says:
satt mig på mina så dom braka ihop :@
° amanda .. says:
hahahaha  :D
° amanda .. says:
det tyckte jag var kul  :D
Sandra, says:
inte så kul dom va feeeta som fan
° amanda .. says:
jo jag skulle vilja sett då dom brakade ihop! det måste sett roligt ut  :D
Sandra, says:
nej
Sandra, says:
de small bara o ja snacka i tele
° amanda .. says:
förlåt men jag fnissar lite  :P

lite kul var det faktiskt. erkänn!

besatt?

det är en från las vegas som addat mig eller var man säger på facebook. ingen aning om vem killen är, men han verkar vara besatt i tjejer som heter amanda. alla hans "vänner" på facebook heter amanda.

mystisk typ.

ingen donken för mig inte.

nu måste jag bara berätta för er hur duktig jag var idag. m skulle ha mat från mc donalds men jag tackade nej till det och ist tog köttfärssås och spagetti som var kvar sen igår. duktigt amanda!

jag har karaktär! d:


ännu en till lägenhetstittare.

varför ska dom alltid komma då det är stökigt här hemma?! jag städade och gjorde det fint igår, men hann göra det stökigt igen. såkart!

träning mitt i natten.

jag har verkligen ingen inspiration till bloggen längre ..

men iaf, träffade elin idag. det är inte varje dag. gick en sväng på kupolen, men bara en snabbis. vi hade "förspel" idag som vi sa, haha. men imorgon blir det shopping. =) då ska vi ta ännu en vända dit. och jag har sett ut två par skor jag ska köpa, ett par finare skor och ett par slappdojjor som jag kan ha till mjukiskläder och så ..

inatt gick jag och la mig vid 2.40 men var uppe igen vid 2.50 och ställde mig på min träningsmaskin. fick nå jäkla ryck att jag lära upp och träna. d: panikångest eller nå. så då stog jag och trampade på den i 40 min och sen gjorde jag 50 situps. efter det tog jag en sval och skön dusch och kom inte i säng förrens halv 5. d: inte vidare normalt kanske. d: men men. får väl ta och träna lite tidigare idag sånt jag måste gå upp mitt inatten igen. d:

just jävlar, jag lovade att laga mat. så nu läre jag sätta igång .. baaaaaaaaaaaaaaj.

pinsamt!

nu håller jag på att skämmas ihjäl! jag har ju jobbat natt så jag sov rätt så länge och sitter fortfarande i pyjamas och ser allmänt nyvaken ut .. så plingar det på dörren och där står hyresvärden med några som ska titta på lägenheten! vi städade igår, men så duktiga som vi är så ser det lika stökigt ut igen på bara några timmar. och kartonger står överallt. fyfan ..

jag höll på att dö av pinsamhet!

Mc Kock.

var iväg till fortuna och käkade lite mat med sandra. det var trevligt! men varför blir jag alltid så full i skratt då jag ska beställa? det blir jag alltid. därför är det bra om båda ska ha lika så kan man låta den andra beställa först och sen bara säga jag ska ha lika, så slipper man prata så mkt. haha.

vi såg även gloapan Mc Kock. han såg typ ut såhär;

image152

och ja, bilden är endast tagen för att visa.

godnatt såhär efter första natten där.

då var första natten avklarad. det gick bra, lite mkt i början bara. men det blir bra! alla fingrar har jag kvar också. d: men nu väntar sängen och det ska bli så skönt att få sova nu. =) så godnatt!

RSS 2.0