truckkort och digitalkamera.

klarade truckkortet, så nu har man det också. manligt! :D haha

shoppingen igår gick inte som väntat. kom bara hem med ett par stumpbyxor .. jag och maria har blivit flitiga kupolenbarn, men nu får det väl ändå vara bra på ett tag va? d:

har äntligen köpt mig en digitalkamera. :D var iväg idag och köpte en. hoppas den hinner laddas klart tills ikväll, för ikväll är det PARTY! :D borde ta och göra mig iordning så man kommer iväg ngn gång. :)

så just nu hant jag tid med det här nå. ses i dimman!

shopping, no igén?

yes, idag ska jag göra en nytt försök att hitta ett par skor ( MÅSTE ha ett par nya dojjor ) och en digital kamera, vill verkligen ha en. just ja, måste köpa mig ett par tajts, eller långa leggins eller vad man nu ska kalla dom. men det kanske mer är som ett par stumpbyxor? eller ngt .. ngr tjockare nu iaf till hösten och så. så ikväll blir det till att bege sig till kupolen igen med maria. =) ska vara clubbkväll ikväll. ( ? ) är vad jag har hört iaf ..

sitter just nu och lyssnar på cascada - Truly Madly Deeply , den får mig att tänka på helhelgen med alkohol och sandra. :D då vi kom på hur oglamoröst liv vi levde, käkade kall pizza och drack varm cola ( innan vi högg in på alkoholen då ), hur vi stog och toksjöng och dansade mitt i natten, hade "black&white-tema" och var allmänt knäppa. :D

nej nu måste jag ta och börja städa lite och sedan laga mat. blääää.

shopping och annat.

sitter här och lyssnar på gamla klassiker. mest lugna myslåtar. just nu toni braxton - spanish guitar, fin låt! fortfarande .. :)

klarade teoriprover till truckkortet idag. :D jippiii! då var det ur världen iaf. nu är det körningen kvar, men det ska väl inte vara ngr problem? gick ju rätt bra idag att köra. :)

party på fredag! ska bli skoj. :) men vad ska jag ha för kläder? har mina funderingar, men har inte bestämt mig än. tänk att det här med kläder kan vara ett sådant stort problem, speciellt för tjejer.

var på kupolen idag med maria. fikade och shoppade lite. :) jag köpte mig ett par ursöta benvärmare, en svart kort kjol och en stickad vit omlott-tröja. :) höll på att bli en digitalkamera också, man fanns inte i lager för tilfället, typiskt. =/ 




god natt gott folk. d:

såld för partylite.

jaha, nu var det ett tag sen jag skrev .. så jag tar dagarna i korthet vad jag har sysselsatt mig med ;

lördag - var iväg med kim och emma och hade en trevlig fika. pratade om allt möjligt. jag berättade också om mitt kojjbygge som jag ville göra, så då skulle vi kanske göra det ngn helg. men då blir det nog lite vindrickning i kojjan. :) då vi var och fikade drack jag ett te jag aldrig druckit förut med smakerna blåbär&lingon, supergott!
sen på kvällen blev en lugn hemma kväll med pojkvännen. kikade lite på film och så. :)

söndag - det enda speciella jag gjorde denna dag var att jag var på ljusparty. följde med mamma .. :) det var ett ljusparty för företaget "PartyLite", och jag blev totalt såld. deras produkter har bra kvalite, är snygga och många utav ljusen doftar underbart gott! :) jag visste att jag gillade dom tidigare pga min mamma som alltid har sådana hemma. så när man kommer hem till mami&papi så luktar det sååå gott från ljusen. tyvärr så är deras produkter lite dyrare än vad ikeas ( d: ) varor är, men det är det absolut värt!
resten av kvällen bestod av hemmamys. :)

måndag, idag - måndag nu igen, och en heel vecka framför en .. idag började truckutbildningen och kommer att fortsätta hela veckan ut. så den här veckan kommer nog att gå fort. så har man ju lyxen att dom kommer bjuda på mat varenda dag ifrån broken dreams också. d;

hoj!

kojbygge i vardagsrummet?

jahapp, då sitter man på jobbet och det finns inte så mkt att göra. två bilar har kommit sen klockan sex i morse, så i metro har jag nog snart läst vartenda ord. d: men nu lämnade flykten (en arbetskamrat) datorn, så då passade jag på att gå hit ..

jag kom på en sak då jag började skriva här. vilket fruktansvärt skönt tangentbord! :)

fredag morgon .. snart helg. :) ska bli så skönt med sovmorgon imorgon. och kunna få vara uppe ikväll hur länge jag vill. jag känner mig ungefär som en liten unge som ska få vara vaken lite längre än vanligt för föräldrarna. :D
undra vad man ska hitta på för ngt i helgen då? .. vill hitta på ngt riktigt höstmysigt. men vet inte vad? kanske bygga en koja i vardagsrummet. krypa in där, tända lite ljus, dricka te och spela lite kort och snacka skit. :) det hade varit supermysigt! men jag har föreslagit för pojkvännen att vi ska bygga koja förut, och det tyckte inte han lät så lockande. d; undra varför .. kojor som är så mysigt! jag tror att jag är på lite såntdär barnsligt humör idag. :) 


:)

prismottagare.

igår kom magnus hem med en buckla och en medalj. han hade varit med i en go-cart tävling och kom 3:a. GRATTIS ÄLSKLING! :) att komma trea av tretio pers tyckte jag var bra gjort, men han var inte nöjd. d:

image1

fin bild jag har gjort va? :)


höstväder. faktiskt så tycker jag det ska bli mysigt med höst. eller bli och bli .. det är väl höst! men sen, lite närmare vintern. få krypa under en filt och dricka gott tea och mysa. :) visst föredrar jag sommaren, men nu är det höst. och jag är inte ledsen för det ..

nu börjar jag bli hungrig. ska man ta och fundera på att göra nå mat idag kanske. usch! trök! och så har jag en disk som väntar på att bli omhändertagen också. så nu han't jag tid att skriva mer.
baaaj.

hej, jag har försovit mig.

sandra bad mig att blogga mer, så jag lä väl slänga in ett inlägg då. d;

ännu en dag av trötthet;
04.04 - klockan ringer och jag trycker på snooseknappen. inte allt för roligt ljud att ligga och lyssna på.
04.25 - klockar sätter i gång att ringa igen. och den ringer, den ringer och ringer ..
07.15 - jag vaknar plötsligt till av att magnus kommer hem från att ha jobbat natt. hör att väckarklockan på mobilen fortfarande står och ringer. stänger av och ser hur mkt klockan är. "HELVETE!" säger jag och vill egentligen bara ligga kvar i sängen och somna om, men beslutar mig för att gå upp. måste ju till jobbet. skulle ju ha varit där kl 6. så jag hasar mig upp, gör mig i ordning och åker till jobbet.

tur att det inte blev nå "argigheter" ( vet att det inte är ett ord, men tyckte det passade in d; ), dom skrattade bara åt mig.
men det är ALDRIG roligt att försova sig, iaf inte då jag själv gör det. d;

fruktmys med syrran
igår var storesyster hem till mig. :) vi hade fruktmys med goda frukter som passionfrukt och mango, det var mumsens, och så kollade vi på desperate housewives. var ju premiär igår. :D jippi!
ikväll börjar ju även grey's anatomy. vill gärna se det, men skippar det. måste komma upp imorgon känner jag ..

 nu rundar jag nog av här .. vill inte sitta och berätta allt för mkt strunt. d;

vill bara nämna att den här låten är så jäkla bra. :)


sömntuta nr.1

ja, vad kan amanda ha gjort idag? för att berätta min dag i korthet så har jag bara jobbat och sovit.

men just nu väljer jag att berätta den mer detaljrik;
denna otroligt trötta dagen började igår kväll. blir alltid så inför veckorna då jag ska jobba förmiddag. jag blir så nervös kvällen innan att jag ska försova mig så jag får jättesvårt att somna ist. men jag var extra nervös igår kväll. för jag skulle vara på en annan avdelning på morgonen för att få prova på ett annat jobb och se hur det gick till där. natten som var sov jag MAX 2 timmar. och det tog ut sin rätt idag ..
kände imorse då jag klev upp, tio i fem, för att göra mig iordning till jobbet och sedan 30 min senare åka till ssab för att jobba. och gud så trött jag var. kände redan då att det kommer att vara en tröttsam dag.
men jag höll mig vaken hela dagen på jobbet, efter det åkte jag och gjorde en hälsokoll. det är ngt ssab vill då man fått förlängt, så det var lika bra att göra den där kollen. men jag var fullt frisk. :)
sedan åkte jag och handlade lite salsa och så för att senare äta tacos som blev kvar från igår. glamoröst va, sandra? ;P träffade även på min kära mormor på ica maxi också. inte varje dag man träffar henne ..
efter handlingen bar det av hemåt där magnus väntade på att vi skulle äta. efter maten la vi oss på soffan och kikade lite på tv. men jag somnade, såklart. och inte vaknade jag på ett tag heller. jag vaknade lagom tid då det var dags för mig att egentligen gå och lägga mig, eftersom jag ska upp tidigt imorgon också. känner att denna dag har varit "väldigt händelserik". eller så inte .. men men, är man trötter så är man. ;P nya tag imorgon!

nu kallar duschen och sedan sängen. vill ju försöka vara skapligt pigg och fräsch imorgon iaf .. ;P
out.

börja blogga?

sitter och funderar om man kanske ska börja med ett hej?

skitsamma .. har iaf mina planer på att börja blogga. iaf ge det en chans. får se hur aktiv jag blir, så det får helt enkelt framtiden visa.

tänkte berätta lite om mig själv såhär i första inlägget men så slog tanken mig att de flesta som kommer läsa min blogg är folk som redan känner mig. så jag skippar den delen just för tillfället så därför sätter jag punkt för den här gången.
Men innan jag gör det vill jag säga en mening som gav mig och sandra många skratt igår;
- Vem har bollen? ja vem har bollen?
- Mamma, pappa .. höhöhö!

PUNKT.


RSS 2.0